SKID ROW: Ανακοίνωσαν τον Erik Grönwall ως τον νέο τραγουδιστή τους

Οι Skid Row ετοιμάζονται να επιστρέψουν δισκογραφικά στις 14 Οκτωβρίου με το album “The Gang’s All Here”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την earMusic.

Παρόλα αυτά, πίσω από το μικρόφωνο δεν θα βρίσκεται ο ZP Theart, με τον οποίο συνεργάζονταν τα τελευταία χρόνια, αλλά ο πρώην frontman των H.E.A.T. Erik Grönwall!

Το πρώτο single από τον νέο δίσκο των Skid Row θα είναι διαθέσιμο στις 25 Μαρτίου, με το σχήμα να δηλώνει πολύ ευχαριστημένο με την ένταξη του Grönwall στο group.

Ο μέχρι πρότινος frontman τους, ZP Theart, ήταν πρώην μέλος των Dragonforce και είχε αντικαταστήσει τον Tony Harnell (ex-TNT) το 2016, ο οποίος είχε πάρει τη σκυτάλη από τον Johnny Solinger (που απεβίωσε το 2021 σε ηλικία 55 ετών), με τον οποίο το σχήμα είχε κυκλοφορήσει 2 full length και 2 EP.

Ο Erik Grönwall βρισκόταν πίσω από το μικρόφωνο των H.E.A.T. σε 4 album και πιο συγκεκριμένα τα “Address The Nation” (2012), “Tearing Down The Walls” (2014), “Into The Great Unknown” (2017) και “H.E.A.T II” (2020), ενώ τον Μάρτιο του 2021 διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία την οποία αντιμετωπίζει επιτυχώς με θεραπείες.

Το μόνο που μένει είναι να ακούσουμε το πρώτο δείγμα από το “The Gang’s All Here” και να αναμένουμε για το full length ως τον Οκτώβριο!

https://www.facebook.com/skidrow

669