SEER OF THE VOID: Νέο album

NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Made Of Stone Recordings ανακοινώνει την πρώτη μεγάλη κυκλοφορία του προσεχούς φθινοπώρου, ένα δυναμικό ντεμπούτο album με προοπτικές να αφήσει το σημάδι του στον doom/occult heavy χώρο.

Οι Αθηναίοι Seer Of The Void έστησαν στο “Revenant” ένα κατάμαυρο ιστό κατηφούς και δυναμικού guttural doom, που εμπεριέχει όλα τα δομικά συστατικά των 5 δεκαετιών που το heavy metal παίζεται σε αυτόν τον πλανήτη.

Ακούστε το album στα παρακάτω links:
https://www.youtube.com/watch?v=VGRGvVtHQ0o&t=4s
https://madeofstonerecordings.bandcamp.com/album/seer-of-the-void-revenant

Η Made Of Stone Recordings θα κυκλοφορήσει το “Revenant” την 01/10/2020 σε μια σειρά από limited αναλογικά format.

BIO

Η occult heavy τριάδα κυκλοφορεί το ντεμπούτο της, ένα σκοτεινό συνοθύλευμα σκοτεινής αισθητικής και αποκρυφιστικού doom metal.

Οι Seer of the Void είναι μία τριμελής heavy/doom metal μπάντα από την Αθήνα.

Σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 2019. Απαρτίζεται από τον Greg Maddog (μπάσο, φωνή), τον Γιάννη Αμαριωτάκη (κιθάρα) και τον Ηλία Σαμαρτζή (ντραμς). Οι βασικές της επιρροές περιλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως οι Black Sabbath, οι Candlemass, οι Electric Wizard και οι Black Tusk.

Οι τρεις μουσικοί αποκάλυψαν από πολύ νωρίς τη μουσική τους ταυτότητα, τόσο επί σκηνής όσο και στο στούντιο. Το Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή το πρώτο τους single με τίτλο “Venom Black”. Η dark, horror αισθητική του βιντεοκλίπ σε συνδυασμό με τα «κοφτά» riffs και τον lo-fi ήχο χαρίζουν απλόχερα μέσα σε τέσσερα λεπτά όσα λατρεύουν οι φίλοι του doom.

Το 2020 βρήκε τους Seer of the Void να εμφανίζονται στο πλευρό άλλων γνωστών metal/hard rock ελληνικών συγκροτημάτων (Acid Mammoth, Wormhog, Dope of Gods, Under the Sun). Εν τω μεταξύ, είχαν ήδη μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ, με τίτλο “Revenant”. Η μίξη και το Mastering έγιναν από τον S_FX στα Ritual Studios.

Σε αυτό το άλμπουμ οι Seer of the Void επιστρέφουν στα βασικά συστατικά του μουσικού είδους που υπηρετούν, δίνοντας μας έναν χορταστικό δίσκο οχτώ κομματιών, γεμάτο σκοτεινή διάθεση, ένταση, heavy μπασογραμμές και growly φωνητικά.

Points of Interest

Debut album by the Athenian heavy doomsters
Recorded by Greg Konstantaras & S_FX at Ritual Studios, Athens GR
Music and lyrics by Seer Of The void
Mixed and mastered by S_FX at Ritual Studios
Artwork by Broue Master Visual Decay
Released on October 1st via Made Of Stone Recordings on black 180gr LP, transparent deep purple 180gr LP & limited edition black cassette

SEER OF THE VOID are
Greg Maddog – Bass / Voice
John Amariotakis – Guitar
Ilias Samartzis – Drums

356