REBEL DOGS: Διασκευάζουν Metallica

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Νοέμβριο του 2016 μας συστήθηκαν μέσα απο την πρώτη τους δουλειά με τίτλο “Jim I” , ένα EP που περιέχει 2 τραγούδια.Με αυτόν τον τρόπο οι Rebel Dogs ήρθαν να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα της εγχώριας Heavy Rock σκηνής.

Απ’οτι φαίνεται όμως αυτό ήταν απλά η αρχή καθώς η συνέχεια δεν άργησε να έρθει.
Τον Μάϊο του 2017,μέσω της σελίδας τους στο facebook, δίνουν στη δημοσιότητα το μεγαλύτερο μέρος ενός νέου τραγουδιού με τίτλο “Higher”,παιγμένο και βιντεοσκοπημένο live κατά την διάρκεια της προπαραγωγής του πρώτου τους full length album.

https://fb.watch/emo2HxCUrs/

Τον Οκτώβριο του 2019,κι ενώ η μπάντα είναι ένα βήμα πριν την ηχογράφηση του album,ανεβάζει ένα ακόμα τραγούδι (Stoned to the core) live από την τελευταία τους συναυλία.
https://www.facebook.com/rebeldogsband/videos/2731042463789099

Εν μέσω covid,την επόμενη διετία,οι ηχογραφήσεις προχωρούν αργά και βασανιστικά και πλέον οι Rebel Dogs βρίσκονται στην διαδικασία μίξης του album.

Πριν την ολοκλήρωση του album όμως οι Rebel Dogs διασκευάζουν και “φέρνουν στα μέτρα τους”, σε μια πιο Heavy Rock έκδοση, το “The Four Horsemen” των METALLICA, και το παρουσιάζουν μέσα από ένα animated video το οποίο έχει επιμεληθεί ο Απόστολος Μιχαηλίδης (ΤόLee M. Illustration Art Design)

FOLLOW US
Facebook : https://www.facebook.com/rebeldogsband
Instagram : https://www.instagram.com/rebeldogsband
Bandcamp : https://rebeldogs.bandcamp.com

684