RADIOHEAD: Artwork, tracklist και single από τη νέα επανέκδοση


Οι Άγγλοι alternative rockers Radiohead ανακοίνωσαν μια ενιαία επανέκδοση των album “Kid A” (2000) και “Amnesiac” (2001) η οποία θα είναι τριπλή και θα περιέχει ακυκλοφόρητο υλικό, εναλλακτικές versions και υλικό από διάφορα sessions που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ο τίτλος του είναι “Κid A Mnesia” (με τα “Kid A”, “Amnesiac” και “Kid Amnesiae” να είναι οι επι μέρους τίτλοι των τριών parts) και θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου μέσω της XL Recordings.

Σαν πρώτο δείγμα η μπάντα κοινοποίησε το single “If You Say The Word” το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

H tracklist του “Κid A Mnesia”:

Kid A

Everything in its right place
Kid A
The National Anthem
How to Disappear Completely
In Limbo
Morning Bell
Motion Picture Soundtrack


Packt Like Sardines In a Crushd Tin Box
Pyramid Song
Pulk / Pull Revolving Doors
You and Whose Army?
I might be Wrong
Knives Out
Morning Bell / Amnesiac
Dollars & Cents
Hunting Bears
Like Spinning Plates
Life in a Glasshouse

Kid Amnesiae

Like Spinning Plates (alternative version)
Untitled V1
Fog (Again Again version)
If You Say the Word
Follow me Around
Pulk / Pull (True Love Waits version)
Untitled V2
Morning Bell (In The Dark version)
Pyramid Strings
Alt Fast Track
Untitled V3
How to Disappear into Strings

Οι Radiohead είναι οι:
Thom Yorke – φωνητικά, κιθάρες
Colin Greenwood – μπάσο
Philip Selway – drums
Jonny Greenwood – κιθάρες, keyboards
Ed O’Brien – κιθάρες

Official page: