PUTA VOLCANO: Νέο video

NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Δείτε το νέο μουσικό video των Puta Volcano.”

Οι Puta Volcano έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο μουσικό video από τη νέα κυκλοφορία “AMMA”, που είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου 2020.

Το δεύτερο ηχητικό δείγμα από την πολυαναμενόμενη τρίτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος καταδεικνύει και πάλι την διάθεση του κουαρτέτο να προχωρήσει την μουσική του στο επόμενο στάδιο, και μοιάζει πολλά υποσχόμενο για την συνέχεια.

Δείτε το και ακούστε το “Black Box” εδώ:

https://www.youtube.com/embed/Ye-4slpAHVk

Η ίδια η μπάντα λέει για το τραγούδι και το video “Το ‘Black Box’ μιλάει για την διαρκή προσπάθεια του να γίνεις κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι, ενάντια σε κάθε εμπόδιο και αντιξοότητα, και του πως αυτό καθίσταται εφικτό μέσω του να αγκαλιάσεις τον καρπό των συλλογικών προσπαθειών όλων των προηγούμενων γενεών, που οδηγούν τελικά στην δική μας. Το video είναι μια μεταφορική απεικόνιση των δυσκολιών αυτόν. Ένα πεδίο μάχης γεμάτο συμβολισμούς και στερεότυπα δημιουργημένα από κοινωνικές νόρμες, που καθημερινά συναντάμε. Οι ρόλοι των φύλων, και άλλες παρόμοιες καταστάσεις τις οποίες όλοι έχουμε αντιμετωπίσει στον αγώνα δρόμου προς την δική μας γραμμή τερματισμού.”

Θυμίζουμε πως οι Puta Volcano είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν ζωντανά την Παρασκευή 22 Μαϊου στο Gagarin 205, για την ζωντανή παρουσίαση του “AMMA”. Πληροφορίες εδώ:
https://www.facebook.com/events/463577280980411

• Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων εδώ:
https://bit.ly/39ysyJ5

• Προπαράγγειλε το “AMMA” σε limited Χρυσό/Μαύρο Βινύλιο, CD και περιορισμένα T-shirt bundles:
https://putavolcano.bandcamp.com

• Κάνε Pre-save το “AMMA” στο Spotify και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:
https://orcd.co/putavolcano_amma

157