POWER TRIP: Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής τους Riley Gale

NEWS

Οι thrashers Power Trip ξεκίνησαν τη μουσική τους διαδρομή το 2008 στο Dallas του Texas και ηχογράφησαν δυο ολοκληρωμένα albums και ένα ΕΡ, με τον Riley Gale στα φωνητικά.

Δυστυχώς, χθες με ανακοίνωσή της η αμερικάνικη μπάντα μας ενημέρωσε για τον αιφνίδιο θάνατο του 35χρονου τραγουδιστής της.

“Ο Riley ήταν φίλος, αδερφός, γιος. Ήταν ταυτόχρονα μεγάλος rock star και ταπεινός ανοιχτοχέρης φίλος. Ακούμπησε τόσες ζωές με τους στίχους του και τη μεγάλη του καρδιά. Συμπεριφερόταν σε όσους συναντούσε σαν να ήταν φίλος και πάντοτε φρόντιζε τους φίλους του. Θα γιορτάσουμε τη ζωή του και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις σπουδαίες μουσικές του δημιουργίες, τη φιλανθρωπία του και την αγάπη που άφησε πίσω του. Εσείς, οι οπαδοί μας, σημαίνατε πολλά για εκείνον, σας παρακαλώ να γνωρίζετε πόσο σπουδαίοι είστε. Αν έχετε κάποια ανάμνηση με τον Riley, σας παρακαλούμε να τη μοιραστείτε μαζί μας, όσο μικρή και αν είναι.
Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα τούτες τις στιγμές. Αντι για λουλούδια, παρακαλούμε να στείλετε δωρεές στο Dallas Hope Charities.
“Υπογραφή, η αγαπημένη οικογένεια του Riley”


Facebook: https://www.facebook.com/powertripTX/
Bandcamp: https://powertrip.bandcamp.com/

269