PIXIES: Ανακοινώνουν νέο album και παρουσιάζουν το single “There’s a Moon On”

Οι Pixies επιστρέφουν με τον διάδοχο του “Beneath the Eyrie” που βγήκε το 2019.

Τίτλος του νέου album τους θα είναι “Doggerel” κι αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της BMG.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official lyric video για το κομμάτι “There’s a Moon On”:

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την tracklist του “Doggerel”:

  1. Nomatterday
  2. Vault of Heaven
  3. Dregs of the Wine
  4. Haunted House
  5. Get Simulated
  6. The Lord Has Come Back Today
  7. Thunder & Lightning
  8. There’s a Moon On
  9. Pagan Man
  10. Who’s More Sorry Now?
  11. You’re Such a Sadducee
  12. Doggerel