PERFECT FAITH: Νέο single / lyric video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου για το νέο single “Pigs in the Mud” των Αθηναίων alternative rockers Perfect Faith. Παρακολουθήστε το lyric video που θα κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 21:00 στο ακόλουθο link.

“Ένα τραγούδι όχι για να επιδείξουμε βία αλλά για να διαμαρτυρηθούμε εναντίον της.”

Το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο τρίτο, διπλό full length album μας “Critical Diversity” που δημοσιοποιούμε , συνδέεται δυστυχώς με τη συνεχόμενη άνοδο της αστυνομικής βίας, ως συνέπεια της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τις τελευταίες δεκαετίες, οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν αποτύχει να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες πολιτικές προκλήσεις, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
( με πολλές από αυτές να μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο εξαιτίας των διπλωματικών παιχνιδιών και των πολιτικών επιλογών τους )

Αυτό είχε σαν αντίκτυπο, να χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο οι αστυνομικές δυνάμεις για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις των πολιτών.
Με συνέπεια την κατάσταση να ξεφεύγει και να έχουμε αυξανόμενη χρήση βίας.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν τον πολιτικό κυνισμό και την πολιτική αδιαφορία (την συγκάλυψη εγκλημάτων πολέμου εις το όνομα του πλούτου και της εξουσίας) αντιμετωπίζουν την κρατική βία αντί να λάβουν τον ελάχιστο σεβασμό για την ανθρώπινη ευαισθησία, την “κριτική ποικιλομορφία”, την κραυγή αγωνίας τους.

Αντιμετωπίζουν ένα κράτος – τιμωρό επειδή δεν κλείνουν τα μάτια σε ό,τι γίνεται, προσποιούμενοι ότι “όλα πάνε καλά”, που δεν έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο μικρόκοσμός τους είναι λειτουργικός, σε μια βολική οπτική των πραγμάτων.

Tο “Pigs in the Mud” και εν γένει το επερχόμενο νέο album μας αποσκοπεί στο ταρακούνημα της δημοκρατίας μέσα από το τράνταγμα της κοινωνίας. Στο να δοθεί κουράγιο στους νέους ανθρώπους, στους “διαφορετικούς” ανθρώπους που δεν εγκαταλείπουν ποτέ το όνειρό τους. Που μάχονται για έναν καλύτερο κόσμο.

Άλλωστε ένα από τα πρώτα πράγματα που μάθαμε ως μουσικοί είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο, όσο κι αν φαίνεται έτσι, αρκεί να υπάρχει επιμονή και θέληση.
Πιστεύουμε ακόμη στην ανθρωπότητα, πιστεύουμε ακόμη πως υπάρχει η καλή πλευρά σε κάθε κοινωνικό κομμάτι που αντιμετωπίζει τους δαίμονές του. Πιστεύουμε στην αλληλεγγύη και στην ανάγκη να μαχόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Αυτό λοιπόν, είναι το lyric video του νέου μας τραγουδιού “Pigs in the Mud”, #6 στο επερχόμενο, τρίτο album “Critical Diversity” το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

“No more blood on the streets,
no more tolerance,
we want justice and peace”

Λίγα λόγια για την μπάντα:

Οι Perfect Faith είναι μια alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013 από τον τραγουδιστή, ρυθμικό κιθαρίστα και συνθέτη του συγκροτήματος Γιώργο Κοντογεώργο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της μουσικής τους είναι οι δυνατοί, αιχμηροί και ατμοσφαιρικοί ήχοι των ηλεκτρικών και ακουστικών κιθαρών τους, υπό μια alternative rock αισθητική. Μια ’90s rock έκρηξη με τον ήχο του σήμερα, φτιαγμένη για ένα καλύτερο αύριο.

Δισκογραφία:

Το debut album “Rise” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014 σε συνεργασία με την General Music Records και συμπεριλαμβάνονται τα 12 πρώτα κομμάτια που έγραψε η μπάντα με τη συνεισφορά πολλών καλών φίλων και μουσικών.

Τον Δεκέμβριο του 2017, το δεύτερο album “Uncertain World” κυκλοφόρησε ανεξάρτητα με 10 νέα τραγούδια, δίνοντας το στίγμα από την ακτή της Αθήνας.

Το επερχόμενο τρίτο, διπλό album “Critical Diversity” θα περιέχει 18 νέα τραγούδια με πλήρως κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις και θα αρχίσει να διατίθεται μέσα στο 2021.

Οι Perfect Faith είναι οι:
Γιώργος Κοντογεώργος – φωνητικά / ρυθμική κιθάρα
Τάσσος Κακογιάννης – μπάσο
Νίκος Τσιμπίνος – drums
Κίμωνας Γκόγκας – lead κιθάρα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Perfect Faith στα παρακάτω links:

OFFICIAL PAGE: https://perfect-faith.com/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/Perfectfaiththeband

FACEBOOK: https://www.facebook.com/perfectfaith

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/theperfectfaith/

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/26H6xm7Cxlkk0p21btmOAp?si=uiwzuysyRJGLDgIsedUSzA&nd=1

BANDCAMP: https://perfectfaith.bandcamp.com/

TWITTER: https://twitter.com/perfect_faith_

164