PERDITION SECT: “End Times”

ALBUM

Είδος: D-beat metal punk
Εταιρεία: Seeing Red Records
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Δεκεμβρίου 2020

Μάρτιος 2020… Το COVID19 καταλαμβάνει τον κόσμο με ένα κύμα φόβου και αβεβαιότητας. Οι Aaron Dallison (Keelhaul, Brian Tentacles, Axioma) και Matt Sorg (Ringworm, Shed the Skin), τα πίνουν σε ένα bar στο Cleveland, αφού έχουν παρακολουθήσει τους Obsessed, σκεπτόμενοι το μέλλον της απομόνωσης και της ανεργίας. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, άρχισαν να μιλάνε για ένα project που σκοπό θα έχει να παίξει μουσική με τον τρόπο των Discharge. Την τετράδα ολοκλήρωσαν οι Kyle Severn (Incantation, Shed the Skin) και Mike Lare (Ringworm) και ο καθένας μόνος του άρχισαν να δουλεύουν. Ένα μήνα αργότερα, είχαν έτοιμα 10 κομμάτια, τα οποία έστειλαν στον Noah Buchanan (Nunslughter) στα Mercinary Studios για να τα βάλει σε μια σειρά και να τα μιξάρει.

Το αποτέλεσμα ήταν μουσική που σπάει κόκαλα, αντιτίθεται σε οποιονδήποτε νεωτερισμό και αποφεύγει να χάσει τον δρόμο των Discharge. Σφυροκοπούντα τύμπανα, βαριές ξυραφένιες κιθάρες, δυναμικά hardcore φωνητικά και μελωδίες που είναι ταμάμ για μια αιφνιδιαστική επίθεση σε κλούβες των ΜΑΤ (παίρνω βέβαια, απόσταση από παρόμοιες δηλώσεις).
Ασπρόμαυρο εξώφυλλο, που θυμίζει αυτό ακριβώς που η μουσική προτείνει, την προετοιμασία για το ΤΕΛΟΣ.

Αν δεν ψάχνεις την νέα επιτομή στην ακραία μουσική ή το νέο κλασικό album του είδους και σου αρκεί να βράζει το αίμα σου ακούγοντας d-beat ρυθμούς, τότε εδώ είσαι, μάγκα μου!

Όπως λένε και οι ίδιοι οι Perdition Sect “H κόλαση είναι τώρα και το σίγουρο είναι πως η κόλαση είναι ΕΔΩ!”.

Facebook: https://www.facebook.com/Perdition-Sect-107247971112792
Bandcamp: https://perditionsect.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4wiYtolb6h04mlmEpgBePL

495

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.