PARKWAY DRIVE: 10 σημαντικές στιγμές

TRIBUTE

Οι Parkway Drive είναι μια αυστραλιανή metal μπάντα που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση στο χώρο της μουσικής, ενώ πολλά από τα album τους κατέκτησαν υψηλές θέσεις στα charts και απόσπασαν θετικές κριτικές.

Στα πλαίσια του Release Athens Festival (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ), το ελληνικό κοινό θα έχει την τιμή να τους απολαύσει ακόμη μια φορά και να ακούσει και τραγούδια από το πρόσφατο νέο album τους, “Darker Still” (review).
Πάμε να δούμε 10 σημαντικές στιγμές στην καριέρα των Parkway Drive:

1.Η κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ “Killing with a Smile” το 2005: Αυτός ο δίσκος έθεσε την μπάντα στο προσκήνιο της μεταλ σκηνής και έγινε αναγνωρίσιμος στον κόσμο της μουσικής.

2.Η εμφάνισή τους στο Download Festival το 2007: Αυτή η εμφάνιση τους έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιαστούν σε ένα μεγάλο φεστιβάλ και να αποκτήσουν ευρύτερη αναγνώριση.

3.Η κυκλοφορία του άλμπουμ “Horizons” το 2007: Αυτός ο δίσκος αποτέλεσε μια σημαντική εξέλιξη για την μπάντα και τους βοήθησε να εδραιωθούν ως μια από τις κορυφαίες νέες metal μπάντες.

4.Η περιοδεία τους στην Αυστραλία με τους Killswitch Engage το 2009: Αυτή η περιοδεία στήριξε την ανοδική πορεία των Parkway Drive και τους έδωσε την ευκαιρία να εμφανιστούν σε μεγάλες αρένες.

5.Η κυκλοφορία του άλμπουμ “Deep Blue” το 2010: Αυτός ο δίσκος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους.

6.Η εμφάνισή τους στο Wacken Open Air το 2011: Αυτό το μεγάλο μέταλ φεστιβάλ στη Γερμανία αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για τους Parkway Drive, καθώς εμφανίστηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα μουσικά γεγονότα του κόσμου.

7.Η κυκλοφορία του άλμπουμ “Atlas” το 2012: Αυτός ο δίσκος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και εμπορική επιτυχία, βοηθώντας τους Parkway Drive να επεκτείνουν το κοινό τους ακόμα περισσότερο.

8.Η περιοδεία τους ως headliners στην “Unbreakable Tour” το 2013: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας, οι Parkway Drive εμφανίστηκαν ως κεφαλίδα, δείχνοντας τη δύναμη και τον αντίκτυπο της μουσικής τους.

9.Η κυκλοφορία του άλμπουμ “IRE” το 2015: Αυτός ο δίσκος συνεχίζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ήχου των Parkway Drive, προσθέτοντας νέα στοιχεία και ανοίγοντας νέα μουσικά μονοπάτια.

10.Η εμφάνισή τους στο Reading and Leeds Festival το 2019: Αυτή η εμφάνιση αποτέλεσε μια ακόμα σπουδαία στιγμή στην καριέρα των Parkway Drive, καθώς εμφανίστηκαν σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα φεστιβάλ.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η κάθε live εμφάνιση που έχουν κάνει στην χώρα μας ήταν ξεχωριστή. Το κοινό αγκαλιάζει την μπάντα και την μουσική τους με οριακά sold out venue. Όλοι μας περιμέναμε την ημέρα που θα έρθουν στην χώρα μας σε ανοιχτό χώρο και να μας δώσουν το show που χρειαζόμαστε και που μόνο εκείνοι ξέρουν να κάνουν.

Πολλά υποσχόμενοι, έρχονται ξανά στην πλατεία νερού στις 27 Ιουνίου μαζί με τους Soulfly και Triptykon για μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία που κανείς από εμάς δεν πρέπει να χάσει.

*Μπορείς τώρα να επωφεληθείς από τις συνδυαστικές προσφορές για τις metal ημέρες του Release Athens Festival και να πιεις τα υπόλοιπα σε μπίρες:
ΔΙΗΜΕΡΟ / Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost (27/6/23, Πλατεία Νερού) προς 65€ (κέρδος 15€)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ / Disturbed, Nova Twins & more tba (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost (27/6/23, Πλατεία Νερού) + Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού), προς 100€ (κέρδος 20€)

Διάθεση εισιτηρίων:
 Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα releaseathens.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα  Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
 
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

444

Avatar photo
About Δέσποινα Σταματάκη 20 Articles
Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν βρέθηκα στο live των Warlord με την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή και έτσι ξεκίνησε η ενασχόλησή μου ως φωτογράφος συναυλιών. Κατά καιρούς, έχω υπάρξει και συντάκτρια. Εύχομαι να είχα γεννηθεί τη δεκαετία του '80, καθώς τότε επικρατούσε η μουσική "αλητεία". Όνειρο ζωής έχω να μπορώ να φωτογραφίζω κάθε εβδομάδα τους Metallica, να τρώω δίχως να παχαίνω και να καταφέρω να γυρίσω όλο τον κόσμο.