PALYGROUNDED: Δίνουν ένα ακόμη νέο τραγούδι στη δημοσιότητα

“The Swan” ονομάζεται το δεύτερο τραγούδι που δίνεται στην δημοσιότητα από την επερχόμενη δισκογραφική κυκλοφορία των Playgrounded με τίτλο “The death of Death”.

Στιχουργικά το κομμάτι θέτει τα θεμέλια πάνω στα οποία αναπτύσσεται το υπόλοιπο album: συναρπαστική ή τραγική, η σχέση μας με τον κόσμο που μας περιβάλλει ανάγεται στην ίδια την ύλη από την οποία προερχόμαστε.

Στο “The Swan” τα διαπεραστικά ηχοχρώματα των synths καθορίζουν τον μουσικό χώρο, ανάμεσα σε διεσταλμένα κιθαριστικά riffs και μπασιστικά grooves.

Λίγο καιρό πριν, οι Playgrounded έδωσαν στη δημοσιότητα το εξαιρετικό video clip για το τραγούδι “The death of Death” που αποτέλεσε και το πρώτο single του album.

Ο δίσκος “The death of Death” θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου μέσω της Γερμανικής Pelagic Records, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Robin Staps, ιθύνων νους της Pelagic Records και μέλος των The Ocean δήλωσε: “Αυτό το εξαιρετικό album αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο μείγμα μοντέρνου heavy ήχου και μίας καλοζυγισμένης δόσης πολυπλοκότητας, περίτεχνα συγκεκαλυμένης από έναν groovy σκελετό, πάνω στον οποίον χτίζονται τα τραγούδια, ενώ τα καινοτόμα ηλεκτρονικά στοιχεία εδώ χρησιμοποιούνται με τρόπο ιδανικό!”

Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου:

The Swan
Rituals
The Death of Death
Tomorrow’s Rainbow
A Road out of the Flood
Our Fire

https://www.facebook.com/playgrounded/

525