PALADINE: Νέο video


Οι Αθηναίοι epic/heavy/power metallers Paladine, στα πλαίσια της νέας τους κυκλοφορίας “Entering the Abyss” που βγήκε τον Μάρτιο μέσω της No Remorse Record, έδωσαν στη δημοσιότητα νέο videο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το νέο video της μπάντας για το τραγούδι “Mighty Heart”.

Το tracklisting του “Entering The Abyss” είναι:
Raistlin’s Ambition
War Of The Lance (Bringer Of Fire)
Between Gods And Men
Mighty Heart
Entering The Abyss
Hourglass In The Sky
Darkness And Light
Brother Against Brother
Sacrifice Of A Hero
The Return
River Of Souls

Οι Paladine είναι οι:
Nikos Protonotarios – vocals
Sotiris Paraskevas – guitar
John Kats – guitar
Chris Stergianidis – bass guitar
Mpampis Tsolakis – drums

Official Page: