OPPOSITION PARTY: “Tales To Horrify”

EP

Από τη μακρινή Σιγκαπούρη μας έρχονται οι Opposition Party, το τρίο που “ασκεί αντιπολίτευση” από το 1986 (μαδαφάκα), αλλά έχει κυκλοφορήσει μόλις ένα άλμπουμ, το “Zombified” (2005). Αυτοί οι θρασοπάνκηδες όμως, έχουν να επιδείξουν πάμπολλα EPs, με τελευταία τους “μολότοφ” το 11λεπτο “Tales To Horrify” (Pulverized Records).

Καλοπαιγμένο thrash/punk, που όμως “λοξοκοιτάει” και σε death στοιχεία και τον ήχο, επιτηδευμένα ή όχι, να “σκρατσάρει” στα αυτιά, πράγμα που κάνει τη “βρώμα” του underground ακόμη πιο έντονη. Τέσσερα τραγούδια τίμιας “κλωτσοπατινάδας” και είμαι σίγουρος ότι τα “Ancient Horror”, “Evil Paradise”, “Living Dead Island (Zombie II)” και “Parasitical” θα σε βοηθήσουν αν έχεις πρόβλημα με το αυχενικό σου, και αν δεν έχεις, να αποκτήσεις.

Αν λοιπόν φαντάζεσαι εικονικές αεροκλωτσιές σε fiber glass ασπίδες, ρίψη αντικειμένων και λοιπές τέτοιες αθλοπαιδιές, το EP είναι ένα καλό soundtrack να σε συντροφεύει στην εικονική (επαναλαμβάνω) πραγματικότητα.
Try this at home!!

https://www.facebook.com/oppositionpartysg/

428

Avatar photo
About Νίκος Κορέτσης 83 Articles
Ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα το σωτήριο έτος 1980. Η πόλη των “τρελών νερών” επηρέασε κατά κάποιον τρόπο το χαρακτήρα του αλλά και τις μουσικές του προτιμήσεις, με τις οποίες ήρθε σε επαφή, στην “τρυφερή” ηλικία των 7 ετών, με τα τρία πρώτα άλμπουμ των Metallica. Από το 1990 όμως και μετά άρχισε να γίνεται πιο ενεργός ακροατής, έχοντας ακούσματα σταδιακά από όλο σχεδόν το φάσμα του σκληρού ήχου θεωρώντας εαυτόν “συλλέκτη ακουστικών εμπειριών”. Επειδή όμως η open minded αισθητική έχει και ένα όριο, ο Νίκος δεν ακούει τα πάντα (όπως ακούς να λένε πολλοί) αλλά heavy metal μόνο, με ιδιαίτερη προτίμηση στα ιδιώματα που βρίσκονται κάτω από την “ταμπέλα” του Thrash και Death “πολυχώρου”.