ONE STEP FROM THE EDGE: Νέο τραγούδι από την επερχόμενη δουλειά τους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι One step from the Edge κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τίτλο “A New Era” από την επερχόμενη τρίτη, ακόμη ακυκλοφόρητη δουλειά τους, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ:

Το κομμάτι αφορά τη Νέα Εποχή που έχει σηματοδοτήσει η σύγχρονη πραγματικότητα που βιώνει η ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η αποθέωση του υλισμού, η διόγκωση των ανισοτήτων, η απομάκρυνση από τις πνευματικές και πραγματικές αξίες, η χειραγώγηση του ανθρώπου από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αυξανόμενη απόσταση μεταξύ των ανθρώπων, η εντεινόμενη παραβίαση των δικαιωμάτων και η εκμετάλλευση των μαζών για την εξυπηρέτηση ποικίλων συμφερόντων αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη σύνθεση του ‘A new era’. Μια “νέα εποχή” έχει ξεκινήσει… και οι προκλήσεις μοιάζουν μεγαλύτερες από ποτέ…

Οι One step from the Edge δημιουργήθηκαν στα Γιάννενα στα τέλη του 2016. Η μουσική κατεύθυνση της μπάντας συντίθεται από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη, αλλά βασίζεται στις ογκώδεις, groovy και μελωδικές κιθάρες, το δυνατό rhythm section και την εναλλαγή καθαρών, μελωδικών αλλά και brutal φωνητικών.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο full length cd στα τέλη του 2017 με τίτλο “Beneath the Surface”, ενώ ακολούθησε το “The Deafening Silence” τον Μάρτιο του 2020. Και τα δύο άλμπουμ ηχογραφήθηκαν στα “Crown Audio Conspiracies” studios. Την παραγωγή και τη μίξη έκανε ο Αχιλλέας Καλαντζής (VARATHRON, Aenaon, Katavasia). Υλικό από τα album μπορείτε να ακούσετε στο youtube κανάλι της μπάντας:

https://www.youtube.com/OneStepFromTheEdge

Οι “One step from the Edge” βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης υλικού για το τρίτο ολοκληρωμένο album τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για επικοινωνία με τη μπάντα:
osfteband@gmail.com
https://www.facebook.com/osfte/
https://www.youtube.com/OneStepFromTheEdge
https://onestepfromtheedge.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/osfteband/

457