ΩχΤοΜηδεν + Volynka LIVE στο BAD TOOTH

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ΩχΤοΜηδεν την Κυριακή 07/5 έρχονται στο Bad Tooth για να παρουσιάσουν κομμάτια από τον δίσκο “ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ” αλλά και καινούργιο υλικό, παρέα με τουs Volynka.

Οι ΩχΤοΜηδεν (https://www.facebook.com/wxtomiden) υπάρχουν από το 2015, τη χρονιά όπου κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ΕΡ. Έκτοτε έχουν δημιουργήσει άλλους δύο ολοκληρωμένους δίσκους, το “ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ”(2018) και το “ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ”(2021).
Αφήνουν τον εαυτό τους να επηρεαστεί από διάφορα είδη μουσικής έχοντας ως βάση την ενέργεια, τον ηλεκτρισμό αλλά και την ψυχεδέλεια. Γράφουν στίχους στην γλώσσα που μιλάνε και για αυτά που ζούνε.
Παίζουν όπου νιώθουν άνετα και δημιουργικά, συμμετέχοντας σε διάφορα gigs και festivals. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως οι Villagers of Ioannina City, Bazooka, Vacants Lots…

https://distrokid.com/hyperfollow/03bce8d/-

Volynka

Το κουαρτέτο των Volynka( https://www.facebook.com/VOLYNKAband )σχηματίστηκε το 2016, μένει Αθήνα και παίζει Noise ‘n’ Roll. Το 2022 έκαναν τις πρώτες του ζωντανές εμφανίσεις και κυκλοφόρησαν ψηφιακά το ντεμπούτο άλμπουμ τους.
Από το Post-Punk του ’80 μέχρι το Alt.Rock του ’90, επιρροές που μπλέκονται μεταξύ τους χωρίς καμία διάθεση σύμπνοιας συνθέτουν το ηχητικό μωσαϊκό τους.
Τα υπόλοιπα άκου τα, μην τα διαβάσεις….!

https://www.youtube.com/playlist…

Αθήνα – Κυριακή 07 Μαϊου 2023

https://www.facebook.com/events/183780327802283?ref=newsfeed

ΩχΤοΜηδεν / Volynka

Bad Tooth , Κακουργοδικείου 6,

Είσοδος: 5€

-ΩχΤοΜηδεν ( wxtomiden11@gmail.com )

242