NINE INCH NAILS: Κυκλοφορία – έκπληξη του νέου, διπλού άλμπουμ

NEWS

Αναλογιζόμενοι την παγκόσμια αναταραχή και τις πρωτοφανείς συνθήκες με τις οποίες είμαστε αντιμέτωποι, οι NIИ έδωσαν στη δημοσιότητα το Ghosts V-VI, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια του προ δωδεκαετίας (και επίσης διπλού) “Ghosts I-IV”, ενός άλμπουμ – σημείο καμπής για το συγκρότημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Trent Reznor και Atticus Ross (μόνιμοι συνεργάτες από το 2016), δηλώνουν πως το παρόν έργο έχει διττή φύση. Είναι λοιπόν ένα μέσο για τους ίδιους να διατηρήσουν την όποια ψυχική τους ηρεμία σε έναν καιρό που αμφιταλαντεύονται μεταξύ αισιόδοξων και απαισιόδοξων σκέψεων. Είναι όμως και ο φόρος τιμής δύο -αρκετά αντικοινωνικών, όπως παραδέχονται- δημιουργών οι οποίοι έχουν βιώσει έμπρακτα τη στήριξη του κοινού που τους ακολουθεί.

Το συνθετικό μεγαθήριο αποτελείται από 23 κομμάτια και απασχολεί δύο θεματικές: μία πιο αισιόδοξη, αυτή του Ghosts V, και μία πιο σκοτεινή και ασαφή, αυτή του Ghosts VI. Είναι διαθέσιμο δωρεάν από το την ιστοσελίδα του συγκροτήματος (https://store-uk.nin.com/) για λήψη.

243