NICK YNGVE SAMIOS : Ανακοίνωση guest συμμετοχών στο προσωπικό album του ντράμερ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γεια χαρά σε όλους!

Είναι καιρός να αποκαλύψω τους καλεσμένους που θα παίξουν τα solos στο επερχόμενο πρώτο solo άλμπουμ μου, “Through the Mist and the Madness”:

  • Ανδρεάς Τσαούσης (Marauder)
  • Δημήτρης Νάπας (Sirius / Devil Rolling Dice / Repentless – Slayer Tribute Band)
  • Μάνος Ψαρρός (DivUrge)
  • Δημήτριος Στασινός (DivUrge / Clairvoyant) Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, καθώς όλοι αυτοί οι σπουδαίοι μουσικοί θα είναι μαζί μου σε αυτό το ταξίδι μου. Μουσικοί με τους οποίους παίζω ή έχω παίξει και άτομα που σέβομαι και θεωρώ φίλους.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις και ενημερώσεις σύντομα!”

Είμαι στην ευχάριστη θέση, να αποκαλύψω το εξώφυλλο και τον τίτλο του πρώτου μου solo άλμπουμ.

Με τίτλο «Through the Mist and the Madness», θα είναι ένας heavy/speed metal δίσκος. Στιχουργικά, μπορείτε να περιμένετε κομμάτια με επιρροές από την σκηνή των 80s, φυσικά για metal, μπύρες και την ζωή πάνω και κάτω από τη σκηνή και ίσως και κάποια άλλα πραγματάκια γιατί απλά μου αρέσουν. Απλά και όμορφα. Αυτό το άλμπουμ, γίνεται γιατί θέλω να “ξαλαφρώσω” λίγο, από τις ηχογραφήσεις ή οτιδήποτε άλλο γίνεται με τις μπάντες στις οποίες παίζω. Ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά, να πιούμε τις μπύρες μας στο στούντιο και να διασκεδάσουμε, παίζοντας την μουσική με την οποία μεγαλώσαμε… Heavy metal… Απλά αυτό.

Παικτικά, θα αναλάβω εγώ όλα τα όργανα και τα φωνητικά, αλλά θα υπάρχουν και κάποιες συμμετοχές από φίλους σε ότι αφορά τα solos κάποιων κομματιών και ίσως, απλά ίσως, να υπάρξουν και κάποιες συμμετοχές σε φωνητικά.

Το άλμπουμ, θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα μόνο σε ψηφιακή μορφή, αλλά είμαι ακόμα υπό σκέψη για φυσική κυκλοφορία σε CD.

Οι ηχογραφήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα ελπίζω να μπορέσω να πάω στο επόμενο στάδιο του mix/master.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Tim Nordstedt για το απίστευτό λογότυπο που μου σχεδίασε!

215