Νέο single Kovacs και νέα σεζόν για την Eventation Greece

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο single της Kovacs με τίτλο Fragile, προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ της Child Of Sin που κυκλοφορεί την πρωτοχρονιά του 2023 από την ανεξάρτητη Wolf Recordings, πραγματεύεται την ευαλωτότητα – η φωνή της Sharon είναι απέριττη και απαλλαγμένη από εφέ, επεξεργασίες και στολίδια, αποκτώντας, κατά τον Jonathan Quarmby, δύναμη μέσα στη λιτότητα της παραγωγής.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε μεταξύ Πορτογαλίας και Τουρκίας, και είναι εμπνευσμένο από μια κλασική πορτογαλική σύνθεση του Carlos Paredes που ενισχύθηκε από το Gypsy String Ensemble της Κωνσταντινούπολης.

“Ο παραγωγός μου, Jonathan Quarmby (γνωστός για τις συνεργασίες του με τους Benjamin Clementine και Tom Walker, μεταξύ άλλων) είναι ένας ήρεμος, υπομονετικός αρχιτέκτονας, ικανός να χτίσει πανέμορφα τραγούδια. Γράψαμε τα πάντα μαζί, και το αποτέλεσμα ήταν έντονα, ειλικρινή κομμάτια. Από σήμερα νιώθω και η ίδια δυνατότερη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πολύ πιο κοντά στον ίδιο μου τον πυρήνα. Έχω καταφέρει να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου η διαδικασία του songwriting αποδίδει τα μέγιστα”.

H Kovacs επιστρέφει στην Αθήνα με τις γνωστές επιτυχίες αλλά και νέο υλικό στις αποσκευές της,
την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Fuzz Club

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ

Οι συναυλίες μας

Προσοχή:
Νέες ημερομηνίες για τα live των Uriah Heep στην Ελλάδα!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 – Θεσσαλονίκη, Principal Club Theater
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 – Αθήνα, Fuzz club

Οι θρύλοι του κλασσικού ροκ έρχονται στην Ελλάδα για να γιορτάσουν την επέτειο της 50ετούς πορείας τους με ένα τρίωρο σόου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Οι δημιουργοί πολλών εμβληματικών τραγουδιών, μεταξύ των οποίων τα Easy Living και July Morning, θα ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες τους σε δύο μεγαλειώδη live, στη Θεσσαλονίκη στις 14 Δεκεμβρίου και την Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου του 2022.

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ

LIVE ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ CONNECTION TOUR

21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, PRINCIPAL CLUB THEATER
22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023, GAGARIN

Παραγωγή, ηχογράφηση και μίξη από τον Anton Kabanen, master από τον Emil Pohjalainen (Amethyst Sound Productions): Το «Dark Connection» μάλλον περιλαμβάνει τα πιο επιφανή synths των Beast in Black έως τώρα, με τις αναφορές σε italo disco, eurobeats και συμφωνικά στοιχεία, αναφορές για τις οποίες άλλωστε είναι γνωστή – και αγαπητή – η μπάντα, να είναι έντονα ορατές.

Παρά τις επιρροές τους βέβαια, οι Beast In Black παραμένουν απλό, αληθινό heavy metal στον πυρήνα τους. Με μπόλικα χιτς στη φαρέτρα τους που ενισχύεται με τα 11 κομμάτια του «Dark Connection», μια ακόμα ευρωπαϊκή περιοδεία στα σκαριά και ένα fanbase που μεγαλώνει διαρκώς, η μπάντα είναι πιο κινητοποιημένη από ποτέ.

Πιστεύετε πως υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανακόψει την ορμητική πορεία των Beast, που περνούν αποφασιστικά τη μία πίστα μετά την άλλη και ξέρουν καλά να υπερπηδούν τα εμπόδια του metal παιχνιδιού; Σωστά μαντέψατε: δεν υπάρχει.

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ

431