MR. BUNGLE: Νέο single – διασκευή σε Exploited και φήμες για νέο υλικό

NEWS

Καλά νέα για τους λάτρεις της ηχητικής παράνοιας των θρυλικών Καλιφορνέζων πειραματιστών, αφού μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν μία εκρηκτική διασκευή στο “U.S.A” των πασίγνωστων punks του Εδιμβούργου, The Exploited. Η επιλογή φαίνεται να έγινε με κριτήριο την επικαιρότητα των στίχων του κομματιού, το οποίο εκφράζει απόλυτα τη φρενίτιδα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Πιο συγκεκριμένα, οι Mr. Bungle αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν αυτό το κομμάτι με συνοδεία πλούσιου merchandise, με σκοπό να διαθέσουν (μέχρι τις 4 Ιουλίου) το 100% των εσόδων στο MusiCares, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ο οποίος στηρίζει τους μουσικούς που βρίσκονται σε δύσκολες ώρες εξαιτίας της ζημιάς που επέφερε η πανδημία στο χώρο της τέχνης.

Το παρόν single αποτελεί την πρώτη επίσημη ηχογράφηση του συγκροτήματος από το 1999 και το εξαιρετικό “California” άλμπουμ τους, με την τριάδα των Trey Spurance, Mike Patton και Trevor Dunn να συμπληρώνεται από τους Scott Ian (Anthrax, S.O.D) και Dave Lombardo (Dead Cross, Suicidal Tendencies, ex-Slayer). Στο τέλος της δήλωσής τους, οι Mr. Bungle καλούν τους ακροατές τους να μείνουν συντονισμένοι, το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει και νέο άλμπουμ, μιας και τον Μάρτιο αποφάσισαν να ηχογραφήσουν ξανά το πρώτο demo τους, “The Raging Wrath Of The Easter Bunny”.

265