MOTHER ISLAND: “Motel Rooms”

ALBUM

Είδος: Psych/ surf rock
Εταιρία: Go Down Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 22 Μαΐου 2020

Eκεί που νομίζαμε πως έχουμε πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα και μοστράραμε το αποθηκευμένο μας μαγιό για να τρέξαμε στην παραλία, ο καιρός είχε άλλη άποψη και έστειλε μέχρι και χιόνια σε βόρειες περιοχές, αλλά μουσικά, είχαμε ήδη κουρδιστεί για ζέστες.

Και έτσι, με τη βροχή στο φόντο, έβαλα στα αυτιά μου το νέο album των Ιταλών Mother Island και νοητά, ταξίδεψα στις ράχες της θαλάσσης (ποιητικό δάνειο από τον αείμνηστο Νίκο Καββαδία).
Νοίκιασα μια ολοκαίνουργια σανίδα και σκεφτόμενος τους The Jam, του υπέροχου Paul Weller, έπαθα Kula Shaker, ενώ στον ορίζοντα έδυε ολάκερη η γενιά των Jefferson Airplane.

Τρίτο album για τους εκ Vicenza ορμώμενους psych rockers, οι οποίοι είναι μια υπέροχη παρέα σε ένα παραλιακό road trip ή μια απλή παραλιακή κατάκλιση με σκοπό την εύρεση της απόλυτης ηρεμίας. Χαρούμενοι ρυθμοί, που δείχνουν αγάπη στα 60s και με την Anita Formilan να έχει μια φωνητική ιδιαιτερότητα που καλύπτει ακόμη και εκείνους που δεν γουστάρουν τις γυναίκες στο rock (ξυδάκι σε αυτούς). Η παραγωγή είναι σε καλά επίπεδα και δεν ασχολείσαι μαζί της ακούγοντας το “Motel Rooms”, οποίο ακούγεται νεράκι χωρίς να σε κάνει να αμφιβάλλεις για την καλλιτεχνική του ποιότητα.

Όσοι θέλουν ένα όμορφο καλοκαιρινό soundtrack, το βρίσκουν! Όσοι αγαπούν το όμορφο rock ‘n’ roll, επίσης το βρίσκουν! Όσοι ψάχνουν την αποκάλυψη της χρονιάς, να συνεχίσουν να την ψάχνουν!

Facebook: https://www.facebook.com/Motherisland/
Instagram: https://www.instagram.com/mother_island/
Bandcamp: https://motherisland.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3AVCBNuA9h69aEHv4hLL8Y

562

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.