MONKEY PROJECT: Νέο video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Η Δαρβινική θεωρία υποστηρίζει ότι η φυσική εξέλιξη των πρωτεύοντων θηλαστικών με το πέρασμα των αιώνων κατέληξαν στο ανθρώπινο είδος. Βλέποντας κανείς τη σημερινή κοινωνία, πολλές φορές οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι συνέβη το αντίθετο. Το ανθρώπινο είδος επέστρεψε σε αυτό το αρχικό στάδιο.”

Το πειραματικό / alternative σχήμα των Monkey Project σας παρουσιάζει το πρώτο single / video “02:08” το οποίο διατίθεται από την Ikaros Records και το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο debut album με τίτλο “Music”. Το album θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2021. Mπορείτε να παρακολουθήσετε το video στο link που ακολουθεί.

H σκηνοθεσία και το editing του video για το πρώτο single “02:08” έγινε από τον Μπάμπη Μιχαλόπουλο και πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο Νάσος Καραμολέγκος.

Πληροφορίες για το νέο album

Η μίξη και το mastering του “Music” έγιναν από τα μέλη της ίδιας της μπάντας και η παραγωγή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του group με την Ikaros Records και την Ms Tick Productions.

Οι τίτλοι των κομματιών επιλέχθηκαν να είναι η χρονική διάρκεια κάθε ενός ξεχωριστά, κάτι που δίνει μια ξεχωριστή πρωτοτυπία στο όλο εγχείρημα. To album είναι instrumental εκτός από το κομμάτι “Τρομπάρεις”.

Η tracklist του “Music”:

  1. 2.08
  2. 1.03
  3. 1.47
  4. 1.03
  5. 2.49
  6. 2.48
  7. 3.15
  8. “Τρομπάρεις”

Οι Monkey Project χρησιμοποιούν φυσικά όργανα (κιθάρα, μπάσο, drums) με πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία που για τον προγραμματισμό τους είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι:

Miss Monkey – μπάσο
Monkey 1 – κιθάρα
Monkey 2 – drums

Λίγα λόγια για την μπάντα

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις προσωπικότητες που απαρτίζουν τους Monkey Project. Τρεις καταρτισμένοι μουσικοί οι οποίοι δεν θέλουν να απομακρύνουν τον ακροατή από το εστιακό επίκεντρο που δεν είναι άλλο από την ίδια τη μουσική.

Θέλοντας να παραμείνουν πλήρως έξω από κάθε μορφή δημοσιότητας, χωρίς να στηρίζονται στη σύγχρονη κοινωνική τάση του “φαίνεσθαι” που πλέον υπερισχύει του “είναι” των πραγμάτων μέσα στον ψηφιακό αλλά και τον πραγματικό κόσμο, το πειραματικό αυτό trio προτείνει ένα εναλλακτικό ύφος που δύσκολα απαντάται στην ελληνική και παγκόσμια δισκογραφία, φέρνοντας έναν νέο, φρέσκο αέρα ιδεών, αναμειγνύοντας την ηλεκτρονική μουσική με το απελευθερωμένο από στεγανά ευρύτερο rock.

Η ταυτότητα της μπάντας θα παραμείνει μυστική, σαν μια μικρή κάστα ανθρωποειδών χαμένη μέσα στη ζούγκλα η οποία, δείχνει πολύ πιο ανθρώπινη σε σχέση με την παγκόσμια κτηνώδη και πολλές φορές απάνθρωπη κοινωνία του σήμερα.

Σύνδεσμοι επικοινωνίας με τους Monkey Project:

Facebook: https://www.facebook.com/Monkey-Project-band-111846174479356
Instagram: https://www.instagram.com/monkey_project_official/
Email: monkeyprojectband@gmail.com

To single “02:08” έχει κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου μέσω της Ikaros Records.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την δισκογραφική εταιρεία και την ομάδα παραγωγής Ms Tick Productions.

Facebook: https://www.facebook.com/Ikarosrecord/

https://www.facebook.com/Ms-Tick-179322760425798

Site: http://www.ikarosrecords.gr/

Email: pr@ikarosrecords.gr

288