MINATORE: Νέο video από το επερχόμενο ντεμπούτο τους

Το BritGrunge δίδυμο MINATORE, κυκλοφόρησε το νέο βίντεο “Boys Tell Lies” και δίνει τη δική του απάντηση στην έλλειψη πίστης των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.

Το “Boys Tell Lies” είναι το δεύτερο σινγκλ των Minatore από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους που ηχογραφήθηκε από τον Phil Booth (Sleaford Mods) στο JT Soar στο Nottingham της Αγγλίας.
Το μουσικό βίντεο σκηνοθέτησε η Camille Alexander του συγκροτήματος A Void.

Η μπάντα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Boys Tell Lies είναι μια άμεση απάντηση στην έλλειψη πίστης όταν οι άνθρωποι εμφανίζονται ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Νιώθουμε ότι αυτό το τραγούδι διοχετεύει με επιτυχία την οργή μας για την κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στο προσκήνιο αυτήν την τραγωδία που συχνά παραβλέπεται. Τελικά ελπίζουμε ότι αυτό θα βοηθήσει στη διάδοση της διαφάνειας και της συνδεσιμότητας κατά τη συζήτηση του θέματος της σεξουαλικής κακοποίησης. Πρέπει πάντα να μιλάς σε κάποιον!».

Φανταστείτε τους Dinosaur Jr & Fugazi, στην πρώιμη εποχή τους, με στυλ Nirvana και τέρμα τα γκάζια!
Φανταστείτε επίσης, έναν τρανσέξουαλ τραγουδιστή και μια οργισμένη – pedal-to-the-metal – ταχύτητα και τότε ίσως καταλάβετε πόσο εκπληκτικοί είναι οι Minatore στην πραγματικότητα.

Σε αυτό το μοναδικό two-piece συγκρότημα από το Nottingham, που συγκαταλέγεται ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανερχόμενες μπάντες της DIY / underground σκηνής της Αγγλίας, ηγείται ο χαρισματικός τραγουδιστής Tommy Keeling, όπου τα ”ραγισμένα” φωνητικά και τις γεμάτες κιθάρες του, συμπληρώνει ο δύο φορές επιζώντας από καρκίνο Morgan Pettigrew, ο οποίος αποδίδει επάξια στα τύμπανα τις κεραυνοβόλες παραδόσεις των John Bonham και Ginger Baker.

Κάθε στιγμή που αυτό το συγκρότημα βρίσκεται στη σκηνή εκρήγνυται από ενέργεια! Οι Minatore συνδυάζουν το grunge στερεότυπο της δεκαετίας του ’90, με το πνεύμα της σκληροπυρηνικής indie κολεγιακής ροκ σκηνής στα τέλη της δεκαετίας του ’80, δίνοντας έτσι στο rock and roll, έναν υπέροχο νέο ήχο και μία μανία που απλά δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Οι Minatore σου δίνουν ξεκάθαρα την αίσθηση, πώς είναι να βλέπεις μια μεγάλη μπάντα πριν γίνει διάσημη. Φρόντισε να τους δεις ζωντανά όταν χτυπήσουν ανυποψίαστα την πόλη σου!

https://www.facebook.com/minatoreband

559