MIDNIGHT PRIEST: “Aggressive Hauntings”

ALBUM

Δισκογραφική Εταιρεία: Dying Victims Productions
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 31 Ιουλίου 2020

Κατακαλόκαιρο με 40άρια και πανδημία στο φουλ, η μόνη σταγόνα δροσιάς σε όλη αυτήν την απελπισία έρχεται από την Πορτογαλία και τους Midnight Priest, που κυκλοφόρησαν αισίως τον τρίτο επίσημο δίσκο τους με όνομα “Aggressive Hauntings”. Όνομα και πράμα ο τίτλος, καθώς επιβεβαιώνει το περιεχόμενο του δίσκου με απόλυτη ακρίβεια!

Περιέχει 7 “καυτά”, “κολασμένα” κομμάτια και κλείνει με το μακάβριο instrumental outro αφήνοντάς σου μία ιδρωμένη, γλυκιά γεύση και επιθυμία να πατήσεις το repeat ξανά και ξανά. Οι Πορτογάλοι κινούνται σταθερά σε κλασσικές true metal φόρμες και το κάνουν με άψογο τρόπο τα τελευταία 12 χρόνια, με το “κερασάκι στην τούρτα” να μπαίνει από το “Aggressive Hauntings”.

“Διαολεμένη” μουσική με ατελείωτα riffs, προσφέρουν μία ωτική ηδονή και με τις ταχύτητες να χτυπάν κόκκινο, ο σβέρκος ρίχνει τις γύρες του με απόλυτη άνεση. Θα σας θυμίσουν αρκετά Judas Priest και King Diamond λόγω των φωνητικών του Lex Thunder, τα οποία είναι “σατανιασμένα” τέλεια, ενώ πίσω από αυτόν κρύβονται οι Iron Fist και Steel Bringer που κεντάνε με τα riffs τους, τις δισολίες και τα σολίδια τους. Στο μπάσο αγέρωχος βρίσκεται ο Joe Dalton, ενώ στα τύμπανα κάθεται ο “ογκόλιθος” Alex “War Tank”. Στο σύνολο της νέας τους κυκλοφορίας δεν υπάρχει κανένα κομμάτι που να είναι χαλαρό, αντιθέτως απαρτίζεται από “ατσαλένια”, “σκληρά” κομμάτια που σε κάνουν να χτυπηθείς, να σφίξεις την γροθιά σου και να ρίξεις τον ιδρώτα σου.

Ισχυρή υποψηφιότητα για κυκλοφορία της χρονιάς και άντε να τελειώνουμε με τους ιούς και τα lockdowns μπας και τους δούμε και γελάσει το χειλάκι μας.

Facebook: https://www.facebook.com/midnightpriest
Instagram: https://www.instagram.com/midnightpriest/?hl=el
Bandcamp: https://midnightpriest.bandcamp.com/album/midnight-steel
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCBZx3gMT6KzuDgOGTx3tidA
https://youtu.be/7WqKGGcZAko

477

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.