MESSA: Ζωντανά σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MESSA ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΑΘΗΝΑ

Η Made of Stone Productions παρουσιάζει

MESSA (occult ritual doom from Italy)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023
Kyttaro Live w/ Church of the sea

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
Eightball Club w/ The Temple

Εισιτήρια
https://www.viva.gr/tickets/music/messa-live-in-greece/

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Τιμές Εισιτηρίων :
— Περιορισμένη Προπώληση : 18 ευρώ
— Προπώληση : 20 ευρώ
— Ταμείο : 23 ευρώ
Σημεία Προπώλησης :
— viva.gr
— wind
— public
— reload stores
— metal era
— the nephilim store

MESSA :

Δίνοντας στο 2023 το ιδανικότερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους Ιταλούς masters του ατμοσφαιρικού ήχου Messa για δυο μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο Kyttaro Live, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και στο Eightball Club, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.
Μαζί τους, στην Αθήνα οι Church of The Sea και στην Θεσσαλονίκη οι The Temple

Κλείνοντας ένα κύκλο μακροχρόνιου σχεδιασμού, η Made of Stone Productions φέρνει για δεύτερη φορά μια από τις πλέον πολυσυζητημένες και αξιόλογες μπάντες του σύγχρονου ευρωπαϊκού ήχου.
Οι Ιταλοί Messa, μερικούς μήνες μετά την εμφάνιση τους στο MammothFest επιστρέφουν στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για δυο exclusive club shows σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το ιστορικό Κύτταρο μαζί με το ιστορικό Eightball θα δέσουν την σχέση των Messa με το ελληνικό κοινό, με τη διαφορετική αίσθηση που προσφέρει μια συναυλία σε κλειστό χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα να παρουσιαστεί το αξιοπρόσεκτο “Close” album σε μια άλληδιάσταση.

Η μπάντα από τη Citadella έχει αναδειχτεί σε μια από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις στον ατμοσφαιρικό doom/ambient χώρο και έχει στρέψει πάνω της τα βλέμματα του παγκόσμιου underground.

580