MASK OF PROSPERO: Παρουσιάζουν το νέο τους video single

4 χρόνια ύστερα από το εξαιρετικό ντεμπούτο, “The Observatory”, οι Mask of Prospero υπογράφουν με τη Vicisolum Productions και δίνουν το πρώτο δείγμα μέσα από το νέο album τους, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2023.

Τίτλος του single είναι “Lament” και παρακάτω μπορείτε να δείτε το official video clip του:

Οι Mask of Prospero είναι ένα progressive metalcore σχήμα που δομήθηκε με βάση την αγάπη για το ανθρώπινο και το επίγειο, για τα συναισθήματα που πηγάζουν από τη μουσική, αλλά και για τη μουσική που αναβλύζει από αυτά. Ο χαρακτήρας μιας μπάντας, άλλωστε, δεν πλάθεται μόνο από την εξωτερίκευση των ιδεών αυτών καθαυτών, αλλά κυρίως μέσα από εσωτερική πάλη για δόμηση μιας ταυτότητας μοναδικής.

Το “Lament” συνιστά έναν διάλογο ψυχής, διεισδύοντας σε συναισθήματα μύχια, πάνω και πέρα από αυτά που ο άνθρωπος έχει κατορθώσει να αφουγκραστεί. Είναι μια μορφή συνειδητοποίησης, εκπορευόμενη από ρεαλιστικές εμπειρίες που βρίθουν κυνισμού και μελαγχολίας, βασισμένη σε ένα αξίωμα: ότι κάθε άνθρωπος που τυχαίνει, έστω και για λίγο, να αποτελέσει κομμάτι της καθημερινότητάς σου, ζει μια ζωή τόσο ζωντανή και περίπλοκη όσο η δική σου· άνθρωποι που έχουν μπει στην ζωή μας για λίγο και μας έχουν φερθεί άσχημα ή μας έχουν οδηγήσει στο να αντιληφθούμε πράγματα, και μετά εξαφανίζονται, αφήνοντας πίσω στάχτες εμπειριών, αλλά και ίχνη που μπορεί να μη σβήσουν ποτέ.

Facebook: https://www.facebook.com/maskofprosperoofficial
Instagram: https://www.instagram.com/maskofprospero_official/
Youtube: https://www.youtube.com/c/MaskOfProspero

506