LOUD SILENCE : Νέο single

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Loud Silence είναι μια 3 μελής Heavy/Alternative Rock μπάντα από την Αθήνα. Μετά από την δημιουργία του πρώτου τους full album ‘Elements’ και την κυκλοφορία του μέσω της Ikaros Records από τον Φεβρουάριο του 2020, οι 20χρονοι πλέον, αλλάζουν σελίδα.

Το νέο κεφάλαιο των Loud Silence θα ανοίξει επίσημα στις 19 Μαρτίου του 2021 με την κυκλοφορία του νέου τους single και official video “Ball N’ Chain”. Πιο συγκεκριμένα η μπάντα θα παρουσιάσει έναν πιο μοντέρνο και ώριμο τρόπο σύνθεσης, μια πιο μινιμαλιστική αισθητική και μια διάθεση εξέλιξης από τους 3 τους. Με το video clip η μπάντα πρώτη φορά δείχνει τον εαυτό της επίσημα στο κοινό και είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ για αυτό το μεγάλο βήμα, καθώς το γύρισμα ενός βίντεο κλιπ αποτελούσε απλά ένα όνειρο μέχρι σήμερα για αυτούς. High energy riffs, επιβλητικά τύμπανα, groove μπασογραμμές, synthesizer και φωνητικά με μια πιο pop προσέγγιση συνοδεύουν την συνέχεια για τους Loud Silence.

Την παραγωγή του single ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο ηχολήπτης της μπάντας Γιάννης Δαμιανός με το μεγαλύτερο μέρος των ηχογραφήσεων να λαμβάνουν μέρος στο προσωπικό του στούντιο στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν στα Antart Studios από τον Νίκο Κόλλια. Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Art Battery Studio από τους kick ass Productions.

Με το νέο single η μπάντα θέλει να μιλήσει για το πως μπορεί να θέλεις κάποιον ο οποίος ξέρεις ότι δεν σου κάνει καλό και ξαφνικά να βρεθείς να είσαι κρατούμενός του. Μέσα από την ενορχήστρωση του κομματιού η μπάντα εμφανίζει πλευρές έντασης, θυμού, έρωτα και αναμνήσεων.

Έτσι παρά τις δυσκολίες και την ακύρωση όλων των live εμφανίσεων, μετά από δύσκολες και πρωτόγνωρες προσωπικές περιόδους η νεαρή Αθηναϊκή μπάντα επιστρέφει πιο έτοιμη και ανανεωμένη από πότε να κάνει αυτό που της αρέσει περισσότερο από όλα και να συνεχίσει τον δρόμο που ήδη χάραξε ως εδώ.

FB: https://www.facebook.com/loudsilenceband

Instagram: https://www.instagram.com/loudsilence.band/

Website: https://loudsilenceband.com/

281