LIVING GATE: Νέο Supergroup με μέλη από Oathbreaker, Amenra και Yob.

NEWS

Το άκουσμα και μόνο των μελών του νέου side project των Living Gate, αποτελούμενο από τους Lennart Bossu(Oathbreaker, Amenra), Levy Seynaeve (Oathbreaker, Amenra, Wiegedood), Wim Sreppoc (Oathbreaker, Wiegedood), και Aaron Rieseberg (Yob, Norska), είναι ικανό να σου προκαλέσει ανατριχίλες, και να σε κάνει να προιδεάσεις τον εαυτό σου για το τι πρόκειται να ακούσεις.

Αλλά μην το κάνεις, γιατί στην νέα καλλιτεχνική τους απόπειρα, στρέφονται σε νέες “μουσικές αναζητήσεις” καταπιάνονται με κάτι εντελώς καινούριο και επιδίδονται σε ακραίο και άγριο Death Metal. Τα “επιθετικά” riffs σε συνδυασμό με το “εκρηκτικό” drumming και τα “σάπια” φωνητικά δημιουργούν ένα βόρβορώδες σκηνικό.

Η μπάντα “κοιτάει” στο παρελθόν, σε μεγαθήρια όπως Cannibal Corpse, Suffocation, Carcass και Deicide, χαιρετίζει το παρόν σε New Wave of Death Metal συγκροτήματα, όπως Tomb Mold and Blood Incantation και ατενίζει με (απ)-αισιοδοξία το μέλλον.

To Deathlust EP σύμφωνα με τα λεγόμενα της μπάντας θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαίου, θα περιέχει 5 κομμάτια, και θα έιναι διάρκειας μόλις 18 λεπτών. Η ηχογράφηση έγινε στα House Rott Child από τον Chuck Dexters, πλην του μπάσου όπου έλαβε χώρα στα Haywire Studios από τον Fester See. Ενώ το mastering έγινε από τον Jack Shirley στα Atomic Garden recording studios.

Μέχρι στιγμής από τα πέντε κομμάτια έχει διαρρεύσει μόνο το ομώνυμο Living Gate, για το οποίο η νέα Death Metal “συνωμοσία” έχει δώσει το ακόλουθο video στην δημοσιότητα.

Living Gate:
Lennart Bossu (Guitars)
Levy Seynaeve (Guitars)
Wim Sreppoc (Drums)
Aaron Rieseberg (Bass)

Facebook: https://www.facebook.com/LivingGate666/

192