KOVAA RASVAA: “Tasaluvulla Tulevaisuuteen”

EP

Είδος: Hardcore thrash
Εταιρία: Svart
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Ιουνίου 2021

Πάρε μια βαθιά ανάσα και επανέλαβε μαζί μου: Κόβαα Ράσβαα Τασαλούβουλα Τουλεβαϊσούουτεεν. Αν είσαι ακόμη καλά και δεν πνίγηκες, συνέχισε να διαβάζεις! Αν έβηξες, παίζει να έχεις κορωνοϊό. Μπορεί πάλι άθελα σου να ξύπνησες κάποιον, εδώ και χρόνια κοιμώμενο, δαίμονα. Δεν πειράζει. Προχωράμε…

Οι αρκετά ψαγμένοι θα έχουν υπόψη τους την φινλανδική hardcore punk σκηνή και συγκροτήματα όπως οι Terveet Kädet, Kaaos, Riistetyt και άλλους και δεν θα δυσκολευτούν να φανταστούν τον ήχο που θα συναντήσουν ακούγοντας το νέο ΕΡ των Kovaa Rasvaa.

Ένα θρασάτο hardcore σφηνάκι, για εκείνους που αρέσκονται στους ολιγόλεπτους σίφουνες και ένα σύμπλεγμα μεταξύ d-beat και τούπα-τούπα. Discharge, GBH, Ratos de Porao είναι σίγουρα μεταξύ των επιρροών τους και η κυρία που τραγουδάει είναι έτοιμη να ισοπεδώσει το σύμπαν. 3 κορίτσια και ένα αγόρι αποτελούν τους Kovaa Rasvaa και έτσι, η ευχή μου για περισσότερες γυναίκες στο punk εισακούστηκε.

Πανκ παραγωγή που ενισχύει τη λύσσα της μπάντας για να βάλει φωτιά στα ηχεία σου και τα κομμάτια, αν και σε γλώσσα ολίγον ακατανόητη, είναι για πολλαπλές επαναλήψεις.
Θράσος, τσαμπουκάς, ταχύτητα, αλλά θέλω μεγαλύτερη συνολική διάρκεια. Θα περιμένω λοιπόν, στο μέλλον περισσότερα τραγούδια!
PERKELE!!!

Facebook: https://www.facebook.com/KovaaRasvaa
Instagram: https://www.instagram.com/kovaarasvaa/
Bandcamp: https://svartrecords.bandcamp.com/album/tasaluvulla-tulevaisuuteen
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7BcgBWAVeWM6uAqLvKu1yF

522

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.