Κ.Κ. DOWNING: Επιστρέφει με τους δικούς του Priest

NEWS

O άλλοτε κιθαρίστας και μέλος της κλασικής σύνθεσης, των Θεών του metal, Judas Priest, K.K. Downing δήλωσε πως θα επιστρέψει δριμύτερος με τη δική του έκδοση των Priest.

Να θυμίσουμε πως είχε φύγει το 2011 αναφέροντας ρίξη στις εργασιακές του σχέσεις με μέλη του συγκροτήματος και του management και επίσης, του φάνηκε περίεργο που δεν το κάλεσαν να αναπληρώσει την έλλειψη του Glenn Tipton, o οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω διάγνωσης της νόσου Parkinson.

Την προηγούμενη χρονιά, εμφανίστηκε ξανά επί σκηνής, μετά από σχεδόν μια δεκαετία, για να παίξει κάποια κομμάτια των Judas Priest με τον Ross “The Boss” στο Bloodstock Open Air και του άνοιξε η όρεξη. Λίγους μήνες αργότερα, έπαιξε μια μοναδική συναυλία στο Wolverhampton με κομμάτια των Judas Priest, έχοντας στα φωνητικά τον Tim “Ripper” Owens (φωνή της μπάντας μεταξύ 1996 και 2003), τον drummer Les Binks (μέλος των Priest στα τέλη των 70s), τον μπασίστα των Megadeth, David Ellefson και τον κιθαρίστα των Hostile, A.J. Mills.

Τώρα, ο K.K. Downing επισήμως ανακοίνωσε πως η δική του εκδοχή του μεγαθηρίου, θα ονομάζεται KK’s Priest παρέα με τους Tim “Ripper” Owens, Les Binks, A.J. Mills, και τον Tony Newton των Voodoo Six’s.

Οι KK’s Priest δεν θα αρκεστούν μόνο στο να παίζουν τις επιτυχίες των Judas Priest ζωντανά, για αυτό ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν νέο υλικό μέσω της Explorer1 Music Group.
Περιμένουμε νέα τους!

229