IRON MAIDEN: On Sale – Be Quick Or Be Dead

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ IRON MAIDEN ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!

Το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 θα είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο μεγάλο βιβλίο της συναυλιακής ιστορίας της χώρας. Εκείνο το βράδυ οι Iron Maiden θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο μπροστά σε χιλιάδες fans για να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο και μακράν πιο επιτυχημένο show της ιστορίας τους με ένα setlist που θα περιλαμβάνει τα σπουδαιότερα τραγούδια τους.

Μαζί τους, ως special guests θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Airbourne με το μπαρουτοκαπνισμένο rock n roll τους και οι Lord of the Lost που έχουν στις αποσκευές τους έναν από τους καλύτερους gothic metal δίσκους των τελευταίων ετών!

Αn Iconic Band in an Ιconic Venue!

Up the irons people!

“Το Legacy of the Beast Tour είναι το αποκορύφωμα της Heavy Metal δόξας των Iron Maiden”

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Οι ηλεκτρονικές αγορές εισιτηρίων θα γίνονται μέσω του www.ticketmaster.gr

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 50€ (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Όποιος επιθυμεί να ζήσει τη standing experience του υπερθεάματος που θα στήσουν οι Maiden στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου, μπορεί να προμηθευτεί το συλλεκτικό hard copy εισιτήριο του από τα φυσικά σημεία προπώλησης, χωρίς να επιβαρυνθεί με το κόστος της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια Standing B θα κοστίζουν 73€ και τα Standing Α (μπροστά στη σκηνή) 90€.

Φυσικά σημεία προπώλησης:

Σάββατο 4 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

👉Αθήνα
Εκδοτήρια εισιτηρίων στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, καθημερινά από τις 11:00 έως τις 19:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 20:00.

Από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

👉Θεσσαλονίκη
Πολυχώρος WE (3ης Σεπτεμβρίου 3, τηλ.: 231 028 4700)

👉Ιωάννινα
Rock Indian Café (Aνεξαρτησίας 14, τηλ.: 2651 073190)

👉Λάρισα
Snuff (Παπασταύρου 4, τηλ.: 2410258618)

👉Βόλος
Κεχαΐδης Μουσικός Οίκος (Κουταρέλια 29 με Δημητριάδος τηλ.: 2421 037891)

👉Πάτρα
Joe Records (Καραϊσκάκη 134, τηλ.: 261 062 0673)

*Στα φυσικά σημεία προπώλησης σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο, Πάτρα η πληρωμή των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο μέσω μετρητών.

*Τα εισιτήρια για τις θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά και δεν θα διατίθενται στα φυσικά σημεία προπώλησης.

*Η συναυλία θα διεξαχθεί με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα την τρέχουσα περίοδο. Ευελπιστούμε την περίοδο διεξαγωγής της συναυλίας να μην υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με την προσέλευση στις συναυλίες. Ο χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου μας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώσουμε τη συναυλία με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο για το κοινό.

*Θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην αρένα του σταδίου, ώστε να φιλοξενηθεί περιορισμένος αριθμός ατόμων με αναπηρία. Η προπώληση των εισιτηρίων ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί αποκλειστικά από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster (2108938111).

Your time has come people!!!
Grab your tickets fast!

Join and share: Iron Maiden – Athens Olympic Stadium – Saturday 16.07.2022

Χρήσιμα links:
www.ironmaiden.com
www.highpriority.gr
www.ticketmaster.gr

[Επιμέλεια-Ιωάννης Φράγκος]

1187