HITTMAN: “Destroy All Humans”

ALBUM

No Remorse records 2020

Είδος: US Heavy/Power metal
Δισκογραφική Εταιρεία: No Remorse Records
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Σεπτέμβρη 2020

Παππούδες σε δράση…πολύ εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα δουλειά των βετεράνων του ήχου, Hittman, οι οποίοι μετά από 27 ολόκληρα χρόνια κυκλοφορούν ξανά δίσκο. Μια σταγόνα στο Keep It True Festival, μια σταγόνα στο δικό μας Up The Hammers Festival, μια σταγόνα η επανακυκλοφορία του παρθενικού τους και ομώνυμου “Hittman”, ίσως και η σταγόνα του ότι ακούστηκαν και σε επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς “Stranger Things” να ξεχείλησε το ποτήρι αλλά και την όρεξή τους για να μπουν ξανά στο στούντιο και να γράψουν….και ορθώς έπραξαν!

Μας παρουσιάζουν το “Destroy All Humans” και δεν μας κρύβουν ότι διαθέτουν αέναη έμπνευση, απεριόριστη όρεξη και δείχνουν πως το να παίζεις Heavy Metal είναι σαν το ποδήλατο που δεν ξεχνάς ποτέ.

Ανανεωμένοι βέβαια σε σχέση με το παρελθόν, βασίστηκαν στην καταπληκτική παραγωγή που έχει γίνει, η οποία ναι μεν ενστερνίζεται τον ήχο του “τώρα” αλλά μας οδηγεί και στο ένδοξο παρελθόν τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι κιθάρες των Jim Bacchi και John Kristen που δείχνουν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν τα riff τους θα κόβουν σαν δίκοπο μαζαίρι. Στα τύμπανα, η μοιρασιά γίνεται 70-30 με τον original ντράμμερ Joe Fugazi να έχει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας και τον Jai ‘Es να δίνει το παρόν σε 3 μόνο κομμάτια. Στο μπάσο ακούμε τον μοναδικό rookie του συγκροτήματος, Greg Bier, που στέκεται στο ύψος των αναλογιών της περίστασης ενώ στα φωνητικά ο ακούραστος,από το 1984, Dirk Kennedy δίνει όσα έχει και δεν έχει θυμίζοντας τα νιάτα του από τα οποία δεν έχει χάσει ούτε ίχνος.

Συνοπτικά, εκείνο το heavy metal που έπαιζαν παλιά, το παίζουν και τώρα. Έντονα ρυθμικά riff, μελωδιές που αλληλεπιδρούν με τις ταχύτητες των κρουστών και συναισθηματικά δεμένες συνθέσεις είναι το ζουμί της επιτυχίας. Έχει δυνατά σημεία που σε τραβάνε στο παρελθόν, έχει ακόμα πιο δυνατά σημεία που θα σου θυμήσουν Queensryche και Titan Force, θα σε κάνουν να κλάψεις, να γελάσεις και να χτυπηθείς άσχημα.

Οι γέροι δεν ξεχνούν και ειδικά όταν πιάνουν τα όργανα η μόνο παροιμία που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι “Μαλλί βαμβάκι…ξέρετε” …κλπ”. Δίσκος χρονιάς;;;;….Παίζει πολύ δυνατά!

Facebook Page: https://www.facebook.com/Hittmanmetal
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCnYS8W5H3I6r9org-XDE7xA
Instagram Page: https://www.instagram.com/hittman_usa/

1114

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.