HARD ROCK HOUR: WASH OF SOUNDS / SEBIA / REVERSED

WASH OF SOUNDS, SEBIA, REVERSED

Το περιμέναμε καιρό και όμως ήρθε η ώρα! Ένα πολλά υποσχόμενο live έρχεται να ταράξει τα νερά μας, στο θρυλικό An live Club στις 13/3/2022.

Mία εκρηκτική hard rock βραδιά, για να θυμηθούμε λίγο πώς στο καλό κουνιούνται τα κεφάλια πάνω κάτω! Με τους REVERSED, SEBIA και WASH OF SOUNDS να αντηχούν επάξια στον παλμό της εποχής, είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν τον κόσμο που θα επιλέξει να περάσει την κυριακάτικη βραδιά του στο An!

Οπότε μην ντρέπεστε και αφήστε τον εαυτό σας να κοπανηθεί ελεύθερα στους ρυθμούς τους!

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
An Live Club
Σολωμού 13 Αθήνα, 106 83

Doors Open: 19:30
Tickets: 8€

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/370241197786102

Meet the Bands….

Reversed

Έρχονται στα ακούσματα της Alternative/Hard rock και ξεκίνησαν στην Αθήνα. Εμφανίστηκαν τον χειμώνα του 18 μέχρι σήμερα, και μοιράστηκαν φυσικά την σκηνή με αγαπημένα σχήματα και προσέγγισαν πολύ περισσότερο κόσμο από τα δεδομένα.
Ο ήχος τους; λιτός με πάθος προς το διαφορετικό άλλωστε ‘Oσοι τους άκουσαν.. δεν τους ξέχασαν. Τα στοιχεία τους προέρχονται από την διαφορετική ζωή του καθενός και με αυτήν την διαφορετική πλευρά συνδυάζουν τον δικό τους Rock and Roll κόσμο!

Δημήτρης Παπατσάκωνας (Vocals)
Άγγελος Δίγκας(Rhythm guitar)
Άρης Μπαλτζώης(Drums)
Θοδωρής Δίγκας(Lead guitar)
Απόλλωνας Πετρόπουλος(Bass)

Facebook: https://www.facebook.com/reversedofficialpage
Instagram: https://www.instagram.com/wearereversed/?hl=el
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC_CSnDiCnq75C3dFMRmPDcQ

Sebia

Oι Sebia είναι ένα Hard Rock/ Metal συγκρότημα από την Αθήνα και ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020. Αναλώνεται στην δημιουργία δικού της υλικού με hard rock, heavy metal και prog στοιχεία και ύφος κοινωνικό αλλά και φιλοσοφικό.
Η Sebia είναι ένα μαγικό κοράκι (θηλυκού γένους), που πετάει με την φαντασία του συγκροτήματος και προσπαθεί να περάσει τα δικά της μηνύματα και τις δικές της αλήθειες στον κόσμο. Πετά ψηλά, αψηφώντας τα ανθρώπινα σύνορα, ελεύθερη να κινηθεί εκεί που την εκφράζει και εκεί που θέλει να μιλήσει. (Υπάρχει μία ολοκληρωμένη μυθολογία πίσω από το όνομα της μπάντας που εν καιρό, ελπίζουμε να καταφέρουμε να σας την διηγηθούμε).

Nikos Gavalas – Bass / Vocals
Constantine Kyritsis – Lead Guitar
Paulos Kounalakis – Drums
Leonidas Perifanis – Lead Vocals
Marios Theodorou – Rhythm Guitar

Facebook: https://www.facebook.com/sebia.band
Instagram: https://www.instagram.com/sebia.official/

Wash Of Sounds

Οι Wash of Sounds είναι ενα hard rock φαινόμενο που ξεκίνησε το 2014, με υποστηριχτές τον Κώστα Μαύρο στην κιθάρα και τη Ναϊρούζ στα φωνητικά. Στην παρέα προστέθηκαν ο Γιάννης Σούνδιας στο Μπάσο και ο Φοίβος Ανδριόπουλος στα τύμπανα! Ο ήχος τους προέρχεται από ένα μείγμα δυναμικής Rock με όμορφες μελωδικές γραμμές! Έχουν συμμετάσχει και φτάσει μεχρι τον Τελικό του Battle of the Bands 2014-2015 στην Αθήνα και στόχος τους είναι να μοιραστούν την μουσική τους, με τον πιο δυνατό τρόπο!
…it’s a wash of sounds and everything in between.

Nairouz – Voices
Kostas M.- Strings and Overtures
Giannis S. – Bottom End
Fivos A.. – Pulse

Site: http://washofsounds.tk/…
Instagram: https://www.instagram.com/washofsounds/
Facebook: https://www.facebook.com/washofsounds

393