FUEL EATER: Επετειακή συναυλία στο six d.o.g.s

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου οι heavy/doom rockers Fuel Eater εμφανίζονται ζωντανά στο Six D.O.G.S, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια από τη δημιουργία τους.

Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, θα παρουσιάσουν παλιό αλλά και ολοκαίνουργιο, ακυκλοφόρητο υλικό για πρώτη φορά, σε ένα live με πολλές εκπλήξεις! Εκλεκτοί καλεσμένοι οι The BuzzDealers και Lone Dread.

Έναρξη 21.00

Προπώληση: 6€ στο viva
https://www.viva.gr/tickets/music/fuel-eater/

Εισιτήρια στην είσοδο στην τιμή των 8€.

Event info: https://facebook.com/events/s/fuel-eater-w-the-buzzdealers-l/1088818878638893/

Οι Fuel Eater είναι ένα heavy/doom rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2012. Την άνοιξη του 2014 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο παρθενικό τους Ep, συνοδευόμενο από το video clip για το “King of a Desert Utopia”. Στη συνέχεια οι live εμφανίσεις πύκνωσαν και η μπάντα διαμόρφωσε τον ήχο της, κυκλοφορώντας το φθινόπωρο του 2015 το πρώτο της full length album “Centralia”. Μετά από πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο και εμφανίσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα της εγχώριας και μη σκηνής, το 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερό full album με όνομα “Soberian Kinship”, μαζί με video clip για τα κομμάτια “Cosmic Rifle”, “Who Am I?”. Βαριές κιθάρες, κοινωνικοί προβληματισμοί και μεγάλη ένταση επί σκηνής τους χαρακτηρίζουν, πράγμα που θέλουν να αποδεικνύουν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση. Πλέον επικεντρώνονται στην κυκλοφορία της 3ης ολοκληρωμένης δισκογραφικής κυκλοφορίας τους στο άμεσο μέλλον.

Youtube: https://www.youtube.com/c/FuelEaterBand/featured
Bandcamp: https://fueleater.bandcamp.com/music
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6zJpN4Kp33RDLVaIgC18VO
Facebook: https://www.facebook.com/FuelEater
Instagram: https://www.instagram.com/fuel_eater_band/?hl=en

780