Frenic (UK) / ARCH Club (ATH) & BLOCK 33 (SKG)/ 26 -27 May

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Frenic (UK)
“The Return: Monomyth Pt 3”
SP404 & DJ SET

Σάββατο 27 Μαΐου
Arch Club-Live Stage (ATH)
Guests: Stiko & Mister Kentro
Εισιτήρια https://www.viva.gr/tickets/music/frenic-uk/arch-club/sat-27-may/guests-stiko-mr-kentro/

Παρασκευή 26 Μαΐου
Βlock 33 (SKG)
Guests: Mister T. & Mount Ten
Εισιτήρια https://www.viva.gr/tickets/music/frenic-uk/block-33/sat-26-may/guests-mister-t-mount-ten/

Ένας από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους beatmakers και ένας από τους πιο αγαπημένους producers/djs του ελληνικού κοινού, επιστρέφει μετά από μία απουσία ετών, έχοντας στις αποσκευές του το τελευταίο κομμάτι του παζλ που ολοκληρώνει την εμβληματική του τριλογία, το “The Return: Monomyth Pt 3”.

O Frenic έχει εδώ και πάνω από μία δεκαετία μία αμετακίνητη παρουσία στα FM των ραδιοφώνων της χώρας μας, με πολλά αγαπημένα hits όπως το “Alright”, το “Old Waltz” και τα τελευταία χρόνια το μοναδικό “Before You Leave” στο οποίο έχει σαμπλάρει με μαεστρία το “Αγόρι μου” της Τάμμυ.

Με έδρα την καρδιά της βρετανικής μουσικής, το Bristol, ο Frenic εδώ και χρόνια κυκλοφορεί σημαντικούς δίσκους, όπως την εξαιρετική τριλογία των “Monomyth”, το “Present And Correct”, το “The Future Will Be Better Tomorrow”, το “Soulbass” και πολλές ακόμη αξιοσημείωτες δουλειές. Είναι γνωστός για τον τρόπο που μιξάρει και συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής στα dj sets του, από trip hop, funk, breaks μέχρι party anthems.

Έχει εμφανιστεί ζωντανά ως dj μεγάλων Βρετανών MCs όπως ο Skinnyman και ο Klashnekoff και έχει μοιραστεί τη σκηνή με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής. Στα χρόνια της πορείας του, ο Frenic έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην ανάδειξη του Bristol ως την μουσική πρωτεύουσα του trip hop και lofi ηχου.

Το Σάββατο 27 Μαΐου στο ARCH Club ο Frenic παρουσιάζει τον τελευταίο του δίσκο ενώ όλοι αναμένουμε να δούμε τι κρυμμένους άσσους θα βγάλει από το μουσικό του μανίκι ο μεγάλος Βρετανός παραγωγός/dj.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0MM6gcvFupvauB8iiqye5o
Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=CVYiQOBk-mY&ab_channel=Frenic
https://www.youtube.com/watch?v=eT40O6qY9sA&ab_channel=HHVIBE
Instagram: https://www.instagram.com/djfrenic/?hl=en

Stiko

Ο Stiko ασχολείται με τη μουσική από το 2016 ως jockey αλλά και παραγωγός. Η παρουσία του δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες (Quantic, Nightmares on Wax, Kruder & Dorfmeister, Nickodemus κ.α.), η συμμετοχή του σε εγχώρια και διεθνή festival (ADD Aθήνα, MITM Βουλγαρία, 420 fest Κοπεγχάγη, Mellotron Παρίσι κ.α.) και η πλούσια δισκογραφία του με κυκλοφορίες σε labels όπως η Shango records, η High Hop, η Stillmuzik κ.α. του έχουν χαρίσει μια ιδιαίτερη θέση στον μουσικό χάρτη της χώρας. Περήφανο μέλος της κολεκτίβας “TFTK”.

Links: https://linktr.ee/stikomusic

Mister Kentro

Ο Mister Kentro είναι μουσικός παραγωγός, Dj κι ιδρυτικό μέλος των SUPERSAN και Balkan Riddims κι είναι διοργανωτής των μουσικών event “Global Club”. Αριθμεί αρκετές κυκλοφορίες κομματιών σε labels και συλλογές, είτε σαν σόλο καλλιτέχνης είτε σαν αναπόσπαστο κομμάτι αυτών των δύο projects. To 2017 κυκλοφόρησε σε διπλό βινύλιο τον δίσκο των SUPERSAN “Half Man Half Clap” με τον Panama Cardoon, με συνεργασίες καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο και την υποστήριξη του κρατικού ραδιοφώνου Kosmos 93.6 FM (ΕΡΤ). Το 2019 κυκλοφόρησε το δεύτερο δίσκο των SUPERSAN σε βινύλιο με τίτλο “Enter The San”, από το κολομβιάνικο label Galletas Calientes και το 2021 κυκλοφόρησε η τρίτη ολοκληρωμένη δουλειά του ίδιου project με τίτλο “Little Dakar” σε βινύλιο από το ελληνικό label, Boom Selectah. Έχει συνεργαστεί με τους Cut Chemist, Chinese Man Records, Baja Frequencia, ως μέλος των SUPERSAN. Ο Mister Kentro αριθμεί DJ sets και συμμετοχές σε festivals, clubs και venues σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία ενώ κομμάτια του έχουν αξιοποιηθεί σε ντοκιμαντέρ, χορευτικές performance, διαφημιστικά spots κι έχουν παιχτεί σε ραδιοφωνικά shows όπως το θρυλικό BBC Radio. Αυτή την περίοδο μόλις κυκλοφόρησε το single “Hosanna” με την συμμετοχή του Γκανέζου vocalist Zongo Abongo από τη Sky Vector Music.

Discography: https://supersan.bandcamp.com/
Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=BOAA1uQJZnY
https://www.youtube.com/watch?v=92IELPOXvPU
Instagram: https://www.instagram.com/misterkentro/

Info:
Σάββατο 27 Μαΐου
Doors Open: 21:00
Starts: 21:30
Venues:
Arch Club-Live Stage, Ελασιδών 6, Γκάζι
Block 33 Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια:
Pre-sale: 10€
Ταμείο: 12€

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

184