FONTAINES D.C. : Νέο single και video clip από το “A Hero’s Death”

NEWS

Χαράς ευαγγέλιο για τους φίλους του Ιρλανδικού συγκροτήματος, αφού ο νέος μήνας έφερε και ένα νέο κομμάτι από το δεύτερο άλμπουμ τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του Ιουλίου (31/07), από τις Partisan και Rough Trade Records.

Μετά την ηχητική αμεσότητα και την φαντασμαγορία του “A Hero’s Death” single, του οποίου το video clip εκτός από τα πρόσωπα του συγκροτήματος φιλοξενούσε και τον απολαυστικότατο Aidan Gillen, οι Fontaines D.C. δείχνουν μια πιο μινιμαλιστική και αρκετά απομακρυσμένη από το post punk πλευρά τους με το “I Don’t Belong”.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μέλη του συγκροτήματος δηλώνουν πως η διαδικασία σύνθεσης του άλμπουμ διήρκεσε όλο το χρόνο που πέρασε από την κυκλοφορία του πρώτου LP, “Dogrel” και πως, παρά την παρέλευση δώδεκα μηνών, η αίσθηση που τους έμεινε είναι τέτοια ως να μην πέρασε μια μέρα.

Οι Fontaines D.C. είναι οι Carlos O’Connell (κιθάρα), Conor Curley (κιθάρα) Conor Deegan III (μπάσο) Grian Chatten (φωνητικά) και Tom Coll (drums και λοιπά κρουστά).

A Hero’s Death tracklist:
“I Don’t Belong”
“Love is the Main Thing”
“Televised Mind”
“A Lucid Dream”
“You Said”
“Oh Such a Spring”
“A Hero’s Death”
“Living in America”
“I Was Not Born”
“Sunny”
“No”

233