FEAR FACTORY: Νέο lyric video μέσα από το “Recoded”

Οι Αμερικανοί industrial metallers Fear Factory κυκλοφόρησαν στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blastένα ένα νέο remix album με νέα remixes από το τελευταίο “Aggression Continuum” του 2021.

Ο τίτλος του είναι “Recoded”, με την παραγωγή να αναλαμβάνει ο Dino Cazares ενώ τη μίξη και το mastering ο Damien Rainaud. Το artwork είναι μια δημιουργία του Anthony Clarkson.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official lyric video για τη νέα version του κομματιού “Hatred Will Prevail”

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Recoded”:

  1. Adapt Or Die – Intro narrative by Jake Stern sound FX by Zardonic
  2. Hatred Will Prevail – “Monolith” Remix by Rhys Fulber
  3. Disobey – “Disruptor” Remix by Zardonic
  4. I Am The Nightrider – “Fuel Injected Suicide Machine” Remix by Dualized/Zardonic
  5. Path To Salvation – “Purity” Remix by Rhys Fulber
  6. Worthless – “End Of Line” Remix by Zardonic
  7. Empires Fall – “Collapse” Remix by Tyrant Of Death
  8. System Assassin – “Aggression Continuum” Remix by Rhys Fulber
  9. Hypocrisy Of Faith – “Manufactured Hope” Remix by Rob Gee
  10. This Is My Life – “Cognitive Dissonance” Remix by Zardonic
  11. Recoded – “Recode” Remix by Blush Response

Οι Fear Factory είναι οι:
Tony Campos – μπάσο
Mike Heller – drums
Dino Cazares – κιθάρες

Facebook: https://www.facebook.com/fearfactory
Official page: http://www.dinocazares.com/