Exile in Utopia w/ Part of the Theory /// Sevengill @ ΙΛΙΟΝ plus 4/01/23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EXILE IN UTOPIA
w/ PART OF THE THEORY /// SEVENGILL

04.01.23 /// ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)

Tickets: 8.00€ /// Doors: 20.30

FB event: https://www.facebook.com/events/450511427095295?ref=newsfeed

Το πρώτο live για το 2023 δεν άργησε και πολύ να έρθει, και είναι μεγάλο. Το ΙΛΙΟΝ plus, στις 4 Ιανουαρίου, υποδέχεται για πρώτη φορά τους Exile in Utopia, μαζί με τους Part of the Theory και τους Sevengill, σε ένα event που δεν γίνεται να χάσεις! Η συγκεκριμένη τριάδα συγκροτημάτων μόνο στάσιμη δεν έχει μείνει τον τελευταίο χρόνο, και δεν προβλέπεται να μείνουν στον επόμενο. Συναυλίες και φεστιβάλ, δίσκοι και singles, η συνταγή είναι έτοιμη για ένα live που υπόσχεται να καλύψει το εύρος του progressive σκληρού ήχου.

Γνωρίστε το line-up:
Οι Exile in Utopia είναι ένα πενταμελές αθηναϊκό metal συγκρότημα. Ιδρύθηκε το 2017 και απέκτησε την σημερινή του μορφή το 2019, όταν ξεκίνησαν να γράφονται τα πρώτα original κομμάτια. Πλέον, βρίσκονται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης του debut full-length δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023, συνεχίζοντας όμως αδιάκοπα τις εμφανίσεις τους στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Instagram: https://www.instagram.com/exile.in.utopia/
Facebook: https://www.facebook.com/exileinutopiaband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7BQJXTU2jdk4ZqzeLihLIp?si=Dlz4BwWjRSKJhtySip2yrg
YouTube: https://www.youtube.com/@exileinutopia2774

Ονομαζόμαστε Part of the Theory. Βάση μας αποτελεί η Αθήνα και το ύφος μας εντάσσεται στην “progressive soundtrack”. Μια ονομασία που δεν ξέρουμε αν την έχουμε δημιουργήσει και τη χρησιμοποιούμε μόνο εμείς, αλλά είναι οι πιο κοντινές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν και να χωρέσουν: τα metal ηχοχρώματα, τα prog μέτρα και δομή, τις ορχήστρες και τα theatrical pop φωνητικά μας. Αν έχεις ακόμα απορία για το πώς μπορεί να ακούγεται το πώς ακούγεται αυτό σαν ήχος, σε περιμένουμε 4 Ιανουαρίου στο Ίλιον plus.

Instagram: https://www.instagram.com/part_of_the_theory/
Facebook: https://www.facebook.com/Part.Of.The.Theory
YouTube: https://www.youtube.com/@partofthetheory5895

Οι Sevengill είναι μια Post Metal μπάντα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2016 και έχουν εμφανιστεί σε διάφορες underground σκηνές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρώτο τους ΕP με τίτλο “ATEM” κυκλοφόρησε το 2019 και το Νοέμβριο του 2022 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο “Sea”. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα από μινιμαλισμό και δυναμισμό και ποντάρει στη χημεία του power-trio lineup τους.

Instagram: https://www.instagram.com/sevengillband/
Facebook: https://www.facebook.com/Sevengill.band
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1dpxOqS6eu8Drb2UPvXIZ4?si=-zHHNMg7TASBTxu-5ZP27Q
YouTube: https://www.youtube.com/@Sevengill

387