EXILE IN UTOPIA w/ Abject / Sacrificial Death / Toxic Pub | 13.11.2022 | An club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EXILE IN UTOPIA w/ Abject / Sacrificial Death / Toxic Pub
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | AN CLUB

DMG:8€

Fb event: https://www.facebook.com/events/880636856643398

Στις 13 Νοέμβρη το AN club υποδέχεται τους Exile in Utopia στο πρώτο τους headline show όπου θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο μέρος του debut full-length δίσκου τους. Μαζί τους, 3 ακόμη ανερχόμενα συγκροτήματα της metal σκηνής έρχονται να αποδείξουν πως το νέο αίμα της metal είναι εδώ για να μείνει.
Όσοι τους έχετε ακούσει, γνωρίζετε ήδη για τον ήχο και την δουλειά τους.

Για όσους όμως ακόμη δεν γνωρίζουν, οι Exile in Utopia είναι ένα αθηναϊκό progressive metal συγκρότημα. Ιδρύθηκε το 2017 και απέκτησε την σημερινή του μορφή το 2019, όταν ξεκίνησαν να γράφονται τα πρώτα original κομμάτια. Πλέον, έπειτα από 3 χρόνια, θα δημοσιεύσουν το πρώτο τους full length άλμπουμ τον Ιανουάριο του 2023. Έπειτα από αρκετά live τον τελευταίο χρόνο, και με αρκετά από αυτά στο AN, το συγκεκριμένο event είναι το πρώτο headline event των Exile in Utopia.

Instagram: https://www.instagram.com/exile_in_utopia_band/
Facebook: https://www.facebook.com/exileinutopiaband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7BQJXTU2jdk4ZqzeLihLIp…
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCVB7wjvmxkSRLJprZVM2wnw

Μαζί τους θα εμφανιστούν:

Abject: ένα εξαμελές modern metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2019 με έδρα την Αθήνα. Από τότε, το σχήμα έχει κυκλοφορήσει ένα demo και αυτόν τον χειμώνα θα ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για την κυκλοφορία του ντεμπούτο album του.

Για τα κομμάτια τους, οι Abject αντλούν έμπνευση από ποικίλα μουσικά είδη, με κύριο άξονα την σκληρή μουσική. Το όνομα του συγκροτήματος σημαίνει αποκείμενο.

Instagram: https://www.instagram.com/abject.official/
Facebook: https://www.facebook.com/AbjectOfficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3tRMh9aUHBCRcVYoROD74s…
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYSP5D2dIHIxEe93zva_RnA


‍Sacrificial Death: μια thrash/death μπάντα που δημιουργηθηκε το φθινόπωρο του 2020 αλλά έγινε ενεργή το καλοκαίρι του 2021. Μέσα σε αυτον τον έναν χρόνο η μπαντα έχει παίξει σε μαγαζιά όπως Remedy, Bums, An Club κ.α. Η μπάντα αποτελείτε από τον Αίαντα Σαρδελες στην lead κιθάρα και τα φωνητικά, τον Κώστα Νικολόπουλο στην ρυθμική κιθάρα, τον Ρένο Ριμπάι στο μπάσο και τον Αγγελο Κασσελα στα drums. Τους τελευταίους 2 μήνες έχουν ηχογραφηθεί 2 από τα κομμάτια του ερχόμενου ep με όνομα “Glory of the Dead” και συντομα θα ηχογραφηθεί και το τελευταίο, ώστε να ολοκληρωθεί.

Instagram: https://www.instagram.com/sacrificial_death.band/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFUCIuL08OxqljMtoKNx49w


‍Toxic Pub: ενα thrash trio που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2019. Εχουν κυκλοφορήσει ενα live demo το 2021 και έρχεται ενα full album, εχοντας αρκετες λαιβ εμφανισεις στην underground σκηνη της Αθηνας.

362