ERIC WAGNER: Πέθανε σε ηλικία 62 ετών

NEWS

Ο Eric Wagner, πρώην τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Trouble, απεβίωσεσε ηλικία 62 ετών. Ο Wagner είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο εξαιτείας πνευμονίας που προκλήθηκε από τον Covid αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.

Αρχικά το τωρινό συγκρότημα του Eric, The Skull, γνωστοποίησαν την είσοδο του στο νοσοκομείο μέσω post στο FB στις 17 Αυγούστου:
Γεια σε όλους. Κι άλλα άσχημα νέα… Δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε στο Psycho Vegas αυτή την Πέμπτη. Ενώ 3 στους 4 από εμάς που βρέθηκαν θετικοί στον Covid αναρρώνουν καλά… Ο αγώνας του Eric Wagner με τον Covid έχει επιδεινωθεί και εισήχθη στο νοσοκομείο χθες με πνευμονία COVID. Οι θετικές σκέψεις και τα λόγια θα είναι χρήσιμα“.

Τα νέα του θανάτου έκανε γνωστό ο γιος του εκλιπόντα, σχολιάζοντας την παραπάνω ανάρτηση στις 22 Αυγούστου:
Είμαι ο Luke Wagner ο μεγαλύτερος του γιος. Ο Eric Wagner απεβίωσε“.

Ο Eric Wagner ήταν μέλος των Trouble από την ίδρυσή τους έως το 1997 και από το 2000 εώς το 2008. Ήταν από τις μυθικές φιγούρες του Αμερικάνικου doom. Μετά την αποχώρηση του από το συγκρότημα ο Eric ίδρυσε τους The Skull, με τους οποίους κυκλοφόρησε δύο full length δίσκους, ο τελευταίος ήταν το “The Endless Road Turns Dark” το 2018.

R.I.P. Eric Wagner…

893