ENUFF Z’NUFF: Νέο single από το επερχόμενο album

NEWS

Με άλλο ένα single από το “Brainwashed Generation” μας υποδέχονται αυτό το μήνα οι Enuff Z’ Nuff, με τίτλο “Broken Love”. Αυτό είναι το δεύτερο κομμάτι με το οποίο επιλέγει το συγκρότημα να προλογίσει το επερχόμενο, 15ο άλμπουμ του.

Με το μόνο ιδρυτικό μέλος να απομένει ο Chip Z’nuff (ο οποίος αναλαμβάνει, οι υπόλοιπες θέσεις επανδρώνονται από τους Alex Kane και Tony Stoffregen στις κιθάρες και τον Daniel Benjamin Hill στα τύμπανα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συγκροτήματος, το “Brainwashed Generation” αποτελεί μια συλλογή κομματιών η οποία επιδεικνύει την ποικιλία των ηχητικών προσεγγίσεων και των επιρροών του στη διάρκεια του χρόνου, καθώς και μία ευχαριστία στους πιστούς του ακολούθους.

Εκτός από την συμμετοχή του επίσης ιδρυτικού μέλους όπως και frontman και κιθαρίστα των Enuff Z’Nuff , Donnie Vie στο “Strangers In My Head”, στη λίστα των καλεσμένων είναι και οι Mike Portnoy, Ace Frehley και Daxx Nielsen (Cheap Trick). Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου από την Frontiers Music.

ΒRAINWASHED GENERATION tracklist:
The Gospel
Fatal Distraction
I Got My Money Where My Mouth Is
Help I’m In Hell
It’s All In Vain
Strangers In My Head
Drugland Weekend
Broken Love
Go…
Winding Road

Special guests:
Mike Portnoy – Ringo / Beatles replica kit by TAMA – Track 5
DAXX “Cheap Trick” Nielsen – Drums tracks 2, 4, 7, 9
Steve Ramone – Guitar tracks 2, 8
Tony Fennell – Guitar track 3
Joel Norman – Piano track 1
Brian Ray – Guitar track 8
Ace Frehley – Inaudible lead guitar track 7

400