ECLIPSE: Νέο video


Οι melodic hard rockers Eclipse έχουν έτοιμο το νέο, 8ο album τους.

Ο τίτλος του είναι “Wired” και θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου από την Frontiers Music. Το “Wired ” θα κυκλοφορήσει σε :

  • CD
  • Crystal Vinyl (available worldwide)
  • Red Vinyl (exclusive to Frontiers’ US & EU webstores and Nordic retailers – Limited to 500 copies WORLDWIDE)
  • Cassette (exclusive to Frontiers’ US & EU webstores and Nordic retailers – Limited to 200 copies WORLDWIDE)
  • Digital

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το νέο video της μπάντας για το τραγούδι “Twilight”.

H tracklist του “Wired”:

  1. Roses On Your Grave
  2. Dying Breed
  3. Saturday Night (Hallelujah)
  4. Run For Cover
  5. Carved In Stone
  6. Twilight
  7. Poison Inside My Heart
  8. Bite The Bullet
  9. We Didn’t Come To Lose
  10. Things We Love
  11. Dead Inside (CD and Digital Exclusive Bonus Track)

  12. Saturday Night (Hallelujah)
  13. Twilight
  14. Ain’t No Fun (Vinyl Exclusive Bonus Track)
  15. Dying Breed
  16. Carved In Stone
  17. Things We Love
  18. Roses On Your Grave
  19. Run For Cover
  20. Poison Inside My Heart
  21. We Didn’t Come To Lose
  22. Bite The Bullet

  23. Roses On Your Grave
  24. Dying Breed
  25. Saturday Night (Hallelujah)
  26. Run For Cover
  27. Carved In Stone
  28. Twilight
  29. Poison Inside My Heart
  30. Bite The Bullet
  31. We Didn’t Come To Lose
  32. Things We Love

Οι Eclipse είναι οι:
Erik Mårtensson – φωνητικά
Magnus Henriksson – κιθάρα
Philip Crusner – τύμπανα
Victor Crusner – μπάσο