DEATH RAY VISION: Ανακοίνωσαν νέο full length & δίνουν στη δημοσιότητα το video single “Behead the King”

Οι Death Ray Vision ανακοίνωσαν κι επίσημα την κυκλοφορία του τρίτου τους full length.

Τίτλος του θα είναι “No Mercy From Electric Eyes” κι αναμένεται στις 30 Ιουνίου μέσω της Metal Blade Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Behead the King”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “No Mercy From Electric Eyes”:

  1. Behead the King
  2. In Unholy Water
  3. From the Rafters
  4. Reaper
  5. Premature Evisceration
  6. Praise the War Machine
  7. Broken Hands of God
  8. An Iron Age
  9. Armageddon Is the Answer
  10. O Great Destroyer
  11. Crawl Forth the Cowards
  12. End Me

Keith Bennett — Vocals
Chris Rosati — Guitar/vocals
Pete Cortese — Guitar
Mike D’Antonio — Bass
Colin Conway — Drums