DEATH: Ακυκλοφόρητες live ηχογραφήσεις τους από τη Relapse Records

NEWS

Ο “μύθος” του αείμνηστου Chuck Schuldiner και των Death παραμένει ζωντανός ακόμα και τώρα, σχεδόν 20 χρόνια μετά το θάνατό του.

Την “κληρονομιά” αυτή συντηρεί η Relapse Records με την ανακοίνωσή της πως κάθε 2η εβδομάδα θα αναρτά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις από live εμφανίσεις της μπάντας υπό τον τίτλο “On Stage Series”.

Από τα live εποχής “Scream Bloody Gore” του ’87 μέχρι την περιοδεία για το “Symbolic” το ’95 έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά για άλλη μια φορά μία από τις σπουδαιότερες μπάντες του χώρου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η απουσία συναυλιών λόγω των καταστάσεων που όλοι βιώνουν είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να “ξαναγνωρίσουμε” τους Death και να κρατήσουμε το “πνεύμα” του heavy metal ζωντανό, μέχρι όλα να γίνουν όπως πριν, πράγμα που όλοι ευχόμαστε.

Μέχρι τότε η πρώτη ηχογράφηση με τίτλο: “Death: Non Analog – On Stage Series – Montreal ’95”, έχει ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο και μπορείτε να την ακούσετε παρακάτω.

Ο mastermind των Death, Chuck Schuldiner άφησε την τελευταία του πνοή την 13 Δεκεμβρίου 2001 σε ηλικία μόλις 34 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με μια σπάνια μορφή όγκου του εγκεφάλου.

245