DEAF RADIO: Νέο video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι νέοι αλλαγμένοι Deaf Radio

Στις 11 Ιουνίου 2021, οι Deaf Radio επανέρχονται με το εντυπωσιακό “Model Society”, ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της τρίτης τους δισκογραφικής δουλειάς. Συνδυάζοντας την ωμή rock ενέργεια, με μία αναγέννηση του new wave / post disco και διατηρώντας τα χαρακτηριστικά τους λυρικά ξεσπάσματα, ο νέος δίσκος αγγίζει ζητήματα όπως η διαδικτυακή εξάρτηση και η απουσία ανθρώπινης επαφής.

Ακούστε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ:
https://spoti.fi/3wdtVso

Με αφετηρία την Αθήνα του 2015, οι Deaf Radio είναι ένα alternative rock σχήμα που μετράει δύο δίσκους σε κυκλοφορία, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Model Society”. Μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια διαδικτυακά streams, η μπάντα έχει καταξιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες της δεκαετίας για την ελληνική σκηνή.

Οι Deaf Radio έχουν συμπεριληφθεί σαν “Track of the Week” στο θρυλικό Classic Rock Magazine και στα ραδιοκύμματα του KEXP Seattle στις ΗΠΑ. Έχοντας εμφανιστεί σε πάνω από 40 ευρωπαϊκές πόλεις στις 2 περιοδείες τους (2017, 2018) και παίξει πλάι σε μπάντες όπως οι Killers, The Kills, All Them Witches αλλά και οι “δικοί μας” 1000mods, VIC και Planet of Zeus, μοιάζουν συνηθισμένοι στο πανδαιμόνιο και θεωρούνται ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα που μπορεί να δει κανείς επί σκηνής. Άλλωστε, λίγο πριν την έλευση της πανδημίας, στο τελευταίο τους ως τώρα show στην γενέτειρά τους, Αθήνα, πέτυχαν το μεγαλύτερό τους sold-out.

Η παραγωγή του νέου single έχει γίνει από τους Deaf Radio και τον Στέλιο Προβή, η ηχογράφηση από τον Γρηγόρη Μάγο και τον Στέλιο Προβή, η μίξη από τον Ηρακλή Βλαχάκη και το mastering από τον John Davis στα Metropolis Studios. Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Γιάννη Παπαναστασόπουλου, ενώ το artwork έχει κάνει ο Bewild Brother.

Photos by Mariza Capsabeli

185