DEAD LORD: “Surrender”

ALBUM

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Σεπτεμβρίου 2020
Δισκογραφική Εταιρεία: Century Media

Το Σουηδικό κουαρτέτο ξαναχτυπά τον Σεπτέμβρη και η τέταρτη κυκλοφορία τους αποδεικνύεται κατάλληλη για να ξεκινήσει μια χρονιά με τίγκα μουσική, ασχέτως αν δεν δούμε κανένα live.

Ορίστε μας, λοιπόν, τα νέα από το στρατόπεδο των Dead Lord είναι άκρως ευχάριστα καθώς το 4o παιδί τους “Surrender” έρχεται να μας ταρακουνήσει για τα καλά καθώς είναι σκληρό σαν βράχος και ρολλάρει ακατάπαυστα γεμάτο γούστα. Ατόφιο solid rock το σκηνικό, βασισμένο στην κουλτούρα της αναβίωσης της μουσικής των ’70s με τεράστια επιρροή από τους πατέρες Thin Lizzy. Γούστα για τους Σουηδούς που με 10 κομμάτια (+3 bonus στο Ltd Cd Digipack) καταφέρνουν να μας κεντρίσουν την προσοχή για μια ακόμα φορά μετά από 3 ολόκληρα χρόνια.

Oldschool παραγωγή με πολύ καλές συνθέσεις, απλές, χωρίς πολλές πολλές φλυαρίες, ατόφιο ροκ και άπλετο συναίσθημα. Βασικό χαρακτηριστικό τους τα catchy riff τα οποία ξεχειλίζουν μέσα στο “Surrender” και το κιθαριστικό ντουέτο Martin Nordin και Hakim Krim συνδυάζονται απόλυτα ανταλλάζοντας σόλο συνεχώς και με τον δεύτερο να βάζει στην καρδιά μας τους στίχους κάθε τραγουδιού με ρομαντικά γραφικό τρόπο. Στιλοβάτης στα τύμπανα ο Adam Lindmark με τις απαλές κρούσεις τους, ενώ πρωταγωνιστής σε όλο αυτό το οικοδόμημα, ο Ryan Kemp, που με την μπασογραμμή του κρατάει το rock ‘n’ roll ψηλά.

Δίσκος γεμάτος συναίσθημα και ατμόσφαιρα που έρχεται να σκίσει όλους τους μύστες της αναβίωσης των ’70s και να τους βάλει στην ζωή τους έναν από τους δίσκους της χρονιάς.

Facebook: https://www.facebook.com/deadlordswe
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCzQXEhiPSzhcvm4rwyuaGqg
Instagram: https://www.instagram.com/deadlordswe/?hl=el
Official Site: https://www.deadlord.com/

597

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.