D.O.A.: Artwork, tracklisting και video από το νέο album

NEWS

Οι θρυλικοί hardcore-punk Kαναδοί D.O.A. ανακοίνωσαν ότι το 18ο studio άλμπουμ τους με τίτλο, “Treason”, θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου. Την κυκλοφορία θα ακολουθήσει Αμερικάνικη περιοδεία ως support act στους Dead Kennedys.

Το νέο άλμπουμ, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, είναι μια “μουσική αντίδραση” στις “τρομακτικές ειδήσεις που προέρχονται από τις παγκόσμιες πρωτεύουσες”.

Οι D.O.A., που κάποτε “κατέκριναν” τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Ρόναλντ Ρέιγκαν με το τραγούδι “F ** cked Up Ronnie”, τώρα επιτίθενται στον σημερινό Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπμ με το ανασχεδιασμένο, “F ** cked Up Donald”. Στο “Treason” θα υπάρχει επίσης μια διασκευή στο “Hey Hey, My My” του Neil Young.

Άλλα κομμάτια επικεντρώνονται σε θέματα όπως η άδικη μεταχείριση των προσφύγων και η υπερθέρμανση του πλανήτη καθώς και στις πεποιθήσεις της τρέχουσας κυβέρνησης Trump.

Η σύνθεση των D.O.A. για το Treason αποτελείται από τον Joe “Shithead” Keithley (κιθάρα, φωνή) μαζί με τον drummer Paddy Duddy και τον μπασίστα Mike “Corkscrew” Hodsall, σηματοδοτώντας το τρίτο τους άλμπουμ μαζί ως τρίο.

Τα 8 κομμάτια που θα περιλαμβάνει το “Treason” είναι τα εξής:
1: “All The President’s Men”
2: “Wait Till Tomorrow”
3: “It Was D.O.A.”
4: “Just Got Back From The USA”
5: “F**ked Up Donald”
6: “Hey Hey, My My” (Neil Young cover)
7: “Gonna Set You Straight”
8: “It’s Treason”

Οι D.O.A. είναι οι:
Joe “Shithead” Keithley – κιθάρες, φωνητικά
Mike “Corkscrew” Hodsall – μπάσο
Paddy Duddy – drums

https://www.facebook.com/DOAPUNK/
https://www.instagram.com/doapunk/

288