CURSED BLOOD: “Taker of Life”

EP - REISSUE

Είδος: Death Metal/ Crust Punk
Δισκογραφική: War Anthem Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 30 Οκτωβρίου 2020

Ήταν αρχικά Σεπτέμβριος του 2019, όταν τέσσερις underground τύποι, με θητεία σε συγκροτήματα, όπως οι Dead Congregation και Sarabante, αποφάσισαν να παίξουν το death metal κατά το Entombed/ Disfear ευαγγέλιο.
To D-beat είναι παρόν, αλλά δεν καταντάει μονοπώλιο, έχοντας την death ‘n’ roll λογική να το αναχαιτίζει και να το κρατάει σε λογαριασμό, ενώ σύντομα blast beats μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά στο σκληροπυρηνικό punk.

H War Anthem Records αποφάσισε να αναδιανείμει το παρθενικό δημιούργημα των Αθηναίων crust deathsters Cursed Blood, του οποίου η cassette version είχε νωρίτερα εξαντληθεί.
Η παραγωγή έχει γίνει από τον Γιώργο Χριστοφορίδη (Ignite Studio) και το mastering από τον Κώστα Κωστόπουλο (Nightbreed Studios), με τον ήχο να έχει όλα όσα χρειάζεται το είδος. Μεγεθύνει τον τσαμπουκά, λειαίνει τις κιθάρες, κρατά τα τύμπανα όσο λασπωμένα χρειάζεται και δίνει ένταση στον θυμό που φαίνεται να έχει περίσσιο το “Taker of Life”.

Όσοι αγαπούν το όμορφο, ρυθμικό, αλήτικο death metal, δεν χρειάζεται να το σκεφτούν περαιτέρω. Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν τόσην ώρα, ας επισκεφτούν τους παρακάτω συνδέσμους και να επιμορφωθούν.

“Taker of Underwear” θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται…

Facebook: https://www.facebook.com/Cursed-Blood-2352299694829154/
Bandcamp: https://cursedblood.bandcamp.com/

589

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.