COUNTERPARTS: Ανακοινώνουν νέο album και παρουσιάζουν το πρώτο single

Οι metalcorers Counterparts επιστρέφουν με νέο full length, 3 χρόνια μετά το album “Nothing Left To Love”.

Τίτλος του θα είναι “A Eulogy For Those Still Here” κι αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου μέσω της Pure Noise Records.

Μέσα από τη νεά αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Unwavering Vow”

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “A Eulogy For Those Still Here”:

  1. 07/26/2020
  2. Whispers Of Your Death
  3. Bound To The Burn
  4. Unwavering Vow
  5. A Eulogy For Those Still Here
  6. Skin Beneath A Scar
  7. Sworn To Silence
  8. What Mirrors Might Reflect
  9. Soil II
  10. Flesh To Fill Your Wounds
  11. A Mass Grave Of Saints