CONCEPTION: Νέο single

NEWS

Οι Νορβηγοί Progressive/Power metallers Conception κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο single, για το τραγούδι “Cry” στις 4 Ιουνίου. Είναι το πρώτο single από μια ολοκαίνουργια καμπάνια crowdfunding που υποστηρίζει την κυκλοφορία μιας διευρυμένης έκδοσης του εξαιρετικά επιτυχημένου album τους State of Deception του 2020, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022. Το album θα περιλαμβάνει μια σειρά από νέες ηχογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένων νέων τραγουδιών, επαναηχογραφήσεις μερικών κλασσικών κομματιών και μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις.

Το “Cry” ηχογραφήθηκε στην συναυλία που έδωσε το συγκρότημα στο Gjøvik, στη Νορβηγία το 2019. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Ο τραγουδιστής Roy Khan αναφέρει: «ήταν μια μαγική στιγμή που απαθανατίσαμε όταν κάναμε την επανείσοδό μας στη metal σκηνή μετά από περισσότερο από μια δεκαετία».

Το “Cry” είναι το πρώτο από τα πολλά νέα singles που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του 2021 και είναι επίσης η πρώτη ζωντανή ηχογράφηση που κυκλοφόρησε ποτέ το συγκρότημα ψηφιακά. Ο κιθαρίστας Tore Østby πρόσθεσε : «Ήταν τόσο υπέροχο να παίξω ξανά ζωντανά και έχω ενθουσιαστεί που ανακαλύπτω νέα ενέργεια στα παλιά μας τραγούδια. Αυτή η έκδοση είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού.»

Εν τω μεταξύ, η deluxe έκδοση του State of Deception είναι μια αναγνώριση από το συγκρότημα της έκκλησης των οπαδών για τη διάθεση περισσότερου υλικού. Εκτός από τις νέες ηχογραφήσεις, θα υπάρχουν παράλληλα το αρχικό άλμπουμ τόσο στο CD όσο και στο βινύλιο και το deluxe box set θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από πρόσθετα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων instrumental εκδόσεων των κομματιών του album, αφισών και μιας εκτεταμένης ιστορίας του συγκροτήματος με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες .

Οι Conception επίσης θα ξεκινήσουν τελικά την καθυστερημένη περιοδεία τους λόγω του COVID 19, για την οποία έχει ανακοινωθεί μια επιπλέον ημερομηνία, με το συγκρότημα να σηματοδοτεί την επιστροφή του στο Βέλγιο με μια headlining εμφάνιση στο Thunder Metal Fest της Αμβέρσα στις 27 Μαρτίου.

Conception Live 2021:

MARCH 19 – GJØVIK, NORWAY ; FRISCENA
MARCH 27 – ANTWERP, BELGIUM ; THUNDER MUSIC FESTIVAL
APRIL 7 – BARCELONA, SPAIN ; SALAMANDRA
APRIL 8 – MADRID, SPAIN ; SHOKO
APRIL 9 – LISBON, PORTUGAL ; LISBOA AO VIVO
APRIL 14 – AMSTERDAM, HOLLAND ; MELKWEG OZ
APRIL 15 – ESCH-SUR-ALZETTE, LUXEMBOURG ; ROCKHAL
APRIL 16 – PARIS, FRANCE ; LA MAROQUINERIE
APRIL 17 – ZURICH, SWITZERLAND ; PLAZA
APRIL 23 – STOCKHOLM, SWEDEN ; FRYSHUSET
APRIL 29 – OSLO, NORWAY ; ROCKEFELLER
JUNE 3/4 – US, ATLANTA ; PROGPOWER XXI FESTIVAL

Crowdfunding Campaign: https://conception.bandzoogle.com/home

Conception Online:

https://www.instagram.com/conceptionmusic/
https://www.facebook.com/conceptionmusi2
https://www.youtube.com/conceptionmusic
https://twitter.com/conceptionmusi2
https://de.wikipedia.org/wiki/Conception_(Band)
https://conceptionmusic.com/

817