COHEED AND CAMBRIA: Ανακοίνωσαν νέο album

Οι Coheed and Cambria ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους full length.

Τίτλος του θα είναι “Vaxis II: A Window Of The Waking Mind” και αναμένεται στις 27 Μαΐου.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου:

  1. The Embers Of Fire
  2. Beautiful Losers
  3. Comatose
  4. Shoulders
  5. A Disappearing Act
  6. Love Murder One
  7. Blood
  8. The Liars Club
  9. Bad Man
  10. Our Love
  11. Ladders Of Supremacy
  12. Rise, Naianasha (Cut The Cord)
  13. Window Of The Waking Mind